ODPOWIEDZ
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
MalePiwko pisze:
Szczególnie na angielską zgniłą pogodę lub polskie słońce i outdoor. Pff
ale, że do mnie pijesz ? :-D Automaty są dobre, bo szybko są gotowe, nie każdy chce/może czekać do października/listopada, żeby zapalić ze swojego krzaka :-) no i te odmiany, które posiadam, dają zbiór na poziomie 30-40 gram z jednej rośliny no i kopie to przyzwoicie :-D Szczególnie Ak47, Sativkowy haj jak się patrzy, bdb odmiana.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MalePiwko »
nie tłumacz się

ja w przeciwieństwie do Ciebie żyję rzeczywistością a nie mrzonkami w temacie outdooru

oraz paliłem ak47... sativa? lol! ak47 to jednostrzałowa indyjka
"Małe piwko, małe piwko z korzeniami zastąpi łzy,
małe piwko, małe piwko z korzeniami przebaczysz mi..."
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Kalendarz biodynamiczny to podstawa, którą każdy powinien znać!
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
MalePiwko pisze:
[...]
oraz paliłem ak47... sativa? lol! ak47 to jednostrzałowa indyjka
!? może nie jestem tak doświadczony jak Ty, ale ak47 indyjką ? Chyba, że automaty robią inaczej, nie wiem. Dobra, może nie jest to typowa sativa, ale indica tym bardziej!
MalePiwko pisze:
nie tłumacz się

ja w przeciwieństwie do Ciebie żyję rzeczywistością a nie mrzonkami w temacie outdooru
Dalej nie wiem o co Ci chodzi...
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009 przez SimonNoK, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 587 / 2 / 0
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
no i decyzja zapadła ... na out 2009 10 x Super Silver Haze (greenhouse) plus 5 x WW (nirvana) plus 5 x Durban (Queen Seed) wszystko femi.
zobaczymy co z tego wyjdzie, może zrobie relacje. zastanawiam sie czy dojdzie ten SSH bo kwitnie strasznie długo ale za to plon potęzny.
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 2651 / 42 / 0
co tak glucho w temacie?? chwalcie sie jak wam rosna a nie :gun:

dalem ostatnia fale na spota juz :-D
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 907 / 8 / 0
ja wszystko naraz wyniosłem w II połowie maja po zimnych zośkach i ogrodnikach.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 2651 / 42 / 0
jakich nawozow uzywacie? jakie najlepsze? bo zastanawiam sie nad kupnem
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.