ODPOWIEDZ
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
MalePiwko pisze:
Szczególnie na angielską zgniłą pogodę lub polskie słońce i outdoor. Pff
ale, że do mnie pijesz ? :-D Automaty są dobre, bo szybko są gotowe, nie każdy chce/może czekać do października/listopada, żeby zapalić ze swojego krzaka :-) no i te odmiany, które posiadam, dają zbiór na poziomie 30-40 gram z jednej rośliny no i kopie to przyzwoicie :-D Szczególnie Ak47, Sativkowy haj jak się patrzy, bdb odmiana.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MalePiwko »
nie tłumacz się

ja w przeciwieństwie do Ciebie żyję rzeczywistością a nie mrzonkami w temacie outdooru

oraz paliłem ak47... sativa? lol! ak47 to jednostrzałowa indyjka
"Małe piwko, małe piwko z korzeniami zastąpi łzy,
małe piwko, małe piwko z korzeniami przebaczysz mi..."
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Kalendarz biodynamiczny to podstawa, którą każdy powinien znać!
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
MalePiwko pisze:
[...]
oraz paliłem ak47... sativa? lol! ak47 to jednostrzałowa indyjka
!? może nie jestem tak doświadczony jak Ty, ale ak47 indyjką ? Chyba, że automaty robią inaczej, nie wiem. Dobra, może nie jest to typowa sativa, ale indica tym bardziej!
MalePiwko pisze:
nie tłumacz się

ja w przeciwieństwie do Ciebie żyję rzeczywistością a nie mrzonkami w temacie outdooru
Dalej nie wiem o co Ci chodzi...
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2009 przez SimonNoK, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 587 / 2 / 0
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
no i decyzja zapadła ... na out 2009 10 x Super Silver Haze (greenhouse) plus 5 x WW (nirvana) plus 5 x Durban (Queen Seed) wszystko femi.
zobaczymy co z tego wyjdzie, może zrobie relacje. zastanawiam sie czy dojdzie ten SSH bo kwitnie strasznie długo ale za to plon potęzny.
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 2647 / 41 / 0
co tak glucho w temacie?? chwalcie sie jak wam rosna a nie :gun:

dalem ostatnia fale na spota juz :-D
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
ja wszystko naraz wyniosłem w II połowie maja po zimnych zośkach i ogrodnikach.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 2647 / 41 / 0
jakich nawozow uzywacie? jakie najlepsze? bo zastanawiam sie nad kupnem
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.