Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
malo kiedy robie stest na koko w tym kraju
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 1 / 0
splash123 pisze:
jak kode walilem to po 6 dniach wykrywalo, wiec nie sugerujcie sie ze do 3 dni bo roznie to jest.

własnie też coś takiego zauważyłam.
kiedyś w ośrodku zaraz po przyjeździe zrobili mi test. wykryło opiaty.
dzień wcześniej paliłam szugara.
robili mi testy dopóki organizm się nie oczyścił.
(gdyby po tygodniu wykrywało, mieliby podstawy, że ćpam na ośrodku.chuj że skręty. zawsze można udawać [oO!])
po jakiś 3-4 dniach były one już negatywne.

a kiedy naćpałam się na ucieczce kody, wykrywało ją przez 5 czy właśnie 6 dni.
czyżby kodeina dłużej metabolizowała się do morfiny niż heroina?
  • 574 / 3 / 0
kumpel walil ze mna majke w piatek, we wtorek wykryło.
  • 800 / 8 / 0
Wszystko zależy od organizmu. W sumie to był 4 dzień więc miało prawo jeszcze wyjść. Powinnien być na teście tzw. "cień" czyli plus/minus. Jak taka sytuacja byłaby na programie to interpretowane jest to na korzyść pacjenta czyli mamy wynik negatywny :-)
Te testy które są dostępne są dość czułe. Najbezpieczniejszy jest 5 dzień.
  • 2000 / 120 / 0
3 dni to zdecydowanie za mało. imho 6 to juz bezpiecznie, ja po 6 mialem negatywny, a druga osoba po czterech i pol pozytywny. Testy robilismy tego samego dnia, przez caly czas przed testami bylismy na buprze.
  • 69 / / 0
ciezka bomba pisze:
kumpel walil ze mna majke w piatek, we wtorek wykryło.
potwierdzam :D
  • 272 / 2 / 0
Jak mi rodzice robili testy, to dwa dni po paleniu wieczorem już byłem bezpieczny. Ale ja to z tym moim organizmem mam jakąś dziwną opcje. Przed tym jak matka mnie pierwszy raz zaprowadziła do mgr. heroiny na Nowowiejską, to dzień wcześniej paliłem jointy, a dwa dni wcześniej helupe i na testach nic nie wyszło.
Uwaga! Użytkownik Thermogrip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
mi na tescie moczu po 3 dniu wykrylo opiaty a benzo o dziwo nie... a czasami uzywam.

X- ma pani morfine w moczu
Y- szkoda ze nie w ampulkach

;)
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 1406 / 142 / 0
Re: Testy
Nieprzeczytany post autor: oxan »
mi ostatnio wyszła morfina po 8 dniach od podania. nie wiem co mi odwaliło i się hery naćpałem. akurat padło, ze na programie testy robili. i zaliczyłem wpadkę na opio. drugą pod rząd. po 3 wylot ponoć. nic muszę uważać by mi jak najrzadziej odbijało. ale faktycznie byłem zaszokowany, że po 8 dniach od podania hery iv jeszcze wyszło. zwykle na syntetykach jade, nie do wykrycia, ale faktycznie, można się bardzo przejechać. mi metabolizm bardzo nieprzyjemnego figla spłatał.
  • 576 / 6 / 0
wszystko zależy od organizmu te 3 dni to nie są pewne przy majce...dopiero gdzieś tydzień powinien wystarczyć...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.