Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
splash123 pisze:jak kode walilem to po 6 dniach wykrywalo, wiec nie sugerujcie sie ze do 3 dni bo roznie to jest.
własnie też coś takiego zauważyłam.
kiedyś w ośrodku zaraz po przyjeździe zrobili mi test. wykryło opiaty.
dzień wcześniej paliłam szugara.
robili mi testy dopóki organizm się nie oczyścił.
(gdyby po tygodniu wykrywało, mieliby podstawy, że ćpam na ośrodku.chuj że skręty. zawsze można udawać [oO!])
po jakiś 3-4 dniach były one już negatywne.
a kiedy naćpałam się na ucieczce kody, wykrywało ją przez 5 czy właśnie 6 dni.
czyżby kodeina dłużej metabolizowała się do morfiny niż heroina?
Te testy które są dostępne są dość czułe. Najbezpieczniejszy jest 5 dzień.
ciezka bomba pisze:kumpel walil ze mna majke w piatek, we wtorek wykryło.
X- ma pani morfine w moczu
Y- szkoda ze nie w ampulkach
;)
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.