Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
jak wciągniesz do nosa, to albo poczujesz jedno albo drugie (nie wiem jak tam sie z błony wchłania efedryna, morfina tez nie wiem, ale domyślam się, że słabo)
Jak walniesz domięśniowo morfine, a efedryne do noska to poczujesz tylko M.
walniesz M iv, efedryne obojetnie jak - poczujesz tylko M.
nie lepiej zostawic efedryne na oddzielną faze?
My za małolata wciągaliśmy tone spida, potem jaraliśmy blaszke, na koniec alk i inne duperele. Zgadnij co za każdym razem było czuć najmocniej, mimo, że było tego najmniej? Wniosek sie sam nasuwa. Chcesz sie zjebać na maksasa, to wal i jedno i drugie. Przez chwile dziwnie sie poczujesz, a potem i tak bedzie tylko jedna faza. Opiatowa, podpowiem.
Ale zrobisz jak zechcesz.
PS. Czemu sie brzydzisz M do żyły? Przeciez to jest czyste, nie musisz sie bać tak jak w przypadku H, że jakiś uzależniony skurwysyn tam czegoś dosypał i będzie zgon. Pomysl, że przez twoje kable przepłynie czyściutkie lekarstwo. Przynajmniej ja to sobie tak tłumaczę, hehe.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Spidbol to spidbol i już, w kabel wjazd euforia spid podbija ci dzialanie H ach ojej, jesteś narkus czy nie?
(ależ oczywiście, że nie)
Jak wepchniesz igłe czy pompe gdzieś indziej albo wciągniesz to gówno nie spidbol, juz lepiej powąchaj siki kota.
Ja cie moralizować nie bede, sam dobrze wiesz, że jesteś dzieciak. Sam dobrze wiesz, że to nie ten czas. Jeszcze zdążysz sie naćpać, i to na ostro - obiecuje. Na razie odpuśc sobie.
jak cie to tak degeneruje sztrasznie to się przerzuć na coś lżejszego, po co sobie niszczyć zycie i co noc płakać w poduszke?
Morfa to za cięzki towar, chcesz to odkupie (i tak jak nie strzelisz po kablach to nie poczujesz co to morfina), a ty za ten hajs kupisz sobie grassu, pixy nie wiem co tam wolisz.
A co do nosa i efedryny - wszystko sie da, ale po co? Lepiej działa oralnie. Trzeba byc ekonomicznym.
pozdrawiam
v. pisze: Twoje życie jest az tak spierdolone, że musisz? zartuje, nie bierz do bani.
jak cie to tak degeneruje sztrasznie to się przerzuć na coś lżejszego, po co sobie niszczyć zycie i co noc płakać w poduszke?
Morfa to za cięzki towar, chcesz to odkupie (i tak jak nie strzelisz po kablach to nie poczujesz co to morfina), a ty za ten hajs kupisz sobie grassu, pixy nie wiem co tam wolisz.
Jeśli chodzi o tego speedballa to moim zdaniem w ogóle miksowanie efedryny z czymkolwiek się nie opłaca. Może będe teraz subiektywny ale dla mnie efedryna nie jest zbyt przyjemna....słabsza od fety a zwał taki sam jak nie gorszy. Jeśli nie masz żadnego doświadczenia z opiatami i nie chcesz wsadzać nic w odbyt to najlepiej to zjedz. I tak jakbyś chciał sam sobie to wbić to za pierwszym razem na bank większość poszłaby pod skóre. O ile sobie przypominam (nie chce mi się cofać i sprawdzać) masz tych tabletek co najmniej 15 więc na 3 razy powinno Ci starczyć. Tylko pamiętaj o rozgryzaniu tabletek (lub rozpuszczaniu rozkruszonych w wodzie, ale w tym przypadku trzeba dobrze pomieszać żeby cała morfinka była w wodzie)! Jeśli połkniesz je w całości to kopną Cię po co najmniej 1,5 godzinie i będzie troche słabiej ze wględu na czas wchłaniania.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.