Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Dzięki stary za tego linka, oplułem monitor ciastem i galaretką %-D
Preparat przeciwkaszlowy, tłumiący kaszel różnego pochodzenia, nie posiada właściwości narkotycznych, nasennych i przeciwbólowych. {...}
Mhm buhaha :cheesy: :-D %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Debson »
nienienormalny pisze:
nie, no oczywisći michy trzeba pilnować i ćwiczyć. Sam zrobiłem niemałe zakupy mety i różnych odżywek i przymieżam się do ostrego wziecia sie za siebie. Przez ostatnie 6 miesiecy schudlem 10 kilo, kurwa.
a cwiczyles cos wczesniej?
  • 81 / 4 / 0
ostatnio regularnie przez 3 miesiące ćwiczyłem w zeszłym roku, obecnie przez ostatnie 9 miesięcy ćwiczyłem tak bardzo niereguralnie i mało, że można przyjąć, że nie ćwiczyłem. Na dzień dzisiejszy - ostatnie 3 tygodnie wyłączając czas od obecnego czwartku (chyba) /kiedy to wciągnąłem połówke zajebistego spida w ciągu 6 godzin i nie spałem godzin 40/ do dzisiaj. Mety tej pewnie nie bede jadł w te wakacje, tylko po, jesli jednak zdecyduje się ją wziąść to nie wcześniej niż pod koniec lipca. Odżywki będe oczywiście szamał cały czas.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez nienienormalny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Nienormalny po chuj bierzesz mete, myślisz że tabletki są bezpieczniejsze? Chuja prawda metanabol zwłaszcza ruski pięknie jebie wątrobe. Poza tym możesz dostać ginekomasti, a chyba nie chcesz mieć piersi jak kobieta, no może cię to kręci ;] Jak koksować to lepiej zrobić strzała w mięsień. Pierwszy zastrzyk jest ciężki, ale potem śmiech bierze na samą myśl o strachu przed wbiciem igły:) Kiedyś troche koksowałem gdy miałem 19 lat, na szczęście żadnych negatywnych skutków ubocznych nie miałem. Ćwicze nadal i jest luz. Mete też brałem w sumie z 400 tabletek i musze powiedzieć, że efekty były oszałamiające ale nie warto. Tak samo Omnadren i testa jest kiepska. Efekty są dobre ale krótkotrwałe. Lepiej załatwić od zaufanego lekarza Nandrolon lub Deca-Durabolin. Na czarnym rynku to są wyjebki, głównie z firmy Organon czy coś tam :-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Debson »
userd pisze:
Nienormalny po chuj bierzesz mete, myślisz że tabletki są bezpieczniejsze? Chuja prawda metanabol zwłaszcza ruski pięknie jebie wątrobe.
Metanabol jest dla sezonowcow. Opierdoli taki ze 300 tablet, gęba mu kurwa spuchnie i oczywiscie preferuje zestaw dyskotekowy jesli chodzi o cwiczenia - klata i biceps a jezeli chodzi o inne niektore partie miesniowe to wogle ich nie cwiczy. Myslę, ze ten o to typ jest pierdoloną plagą tak samo jak kindercpuny (chodzi o sezonowca)
  • 81 / 4 / 0
Wyjebki są wszystkiego, mety również, dlatego kupiłem 300 tabsów- 100 ruskiego, 100, rumuńskiego i 100 z axio (1 tabs -10mg) - jak jedno nie bedzie dzialac wezme drugą, hehe, ale nie mam zamiaru jesc wiecej niz 150. Ginekomastii nie powinienem dostac - kiedys, dawno temu jadlem mete - afekty b. dobre, ginekomastii brak.
Śmieszy mnie jak ktoś mówi sezonowiec. Nie chce być wielkim koksem, jakbym chciał najpierw musiałbym długo ćwiczyć na sucho, potem odżywki, potem duuuzo koksu. Ja chce poprostu złapać 10-15 kilo mięśnia szybko, łatwo i przyjemnie. Myśle, ze 10 kilo po samej mecie złapie, spadki zminimalizuje bardzo - mam kreatyne - zwykłe mono i 2 dobre stacki co by po cyklu zapodać, do tego oczywiscie białko, gainerek. Mam również ZMA, BCAA, witaminy, minerały, clomid na odblok - mam 12 tabletek, ale 6 starczy, osłonki na wątrobe i żoładek. Być może dokupie jeszcze jakieś odżywki.
Wiem dobrze, że jakość mięśnia po metce jest taka sobie, poza tym trzaska troche wątrobe. Deca-durabolin + jakiś testosteron - to najlepsze wyjście, ewentualnie - w zależności od celu, deca + vinko.
Boje się jednak zastrzyków i myśle, że do moich celów meta nadaje się bardzo dobrze.
Pisałem już wczęśniej, że w wakacje bede ćwiczył napewno (wracam do domu, gdzie mam zrobioną dobrą siłkę). Od października mam zamiar zapisać się na siłownie i wtedy zjeść tą metke, chociaż znając mnie możliwym jest, że zrobie to w wakacje, jednak napewno nie wcześniej niż koniec lipca.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Ja ćwicze z małymi przerwami już prawie 8 lat. Niejedno próbowałem i z perspektywy czasu moge stwierdzić, że koksy są do dupy. Wiadomo młody człwiek to głupi i wszystko chce mieć od razu. Najlepszą sylwetkę osiągnąłem bez koksów, nie jestem jakiś tam znowu duży tylko symetrycznie i "sucho" zbudowany. Taki tez jest mój cel i to się podoba laskom :-D . W łapie mam niewiele bo około 44 cm, ale ze względu na moją prace nie moge przesadzać. Wiadomo stereotyp jest taki: napakowany = mało inteligentny ;] Gdybym jeszcze nie ćpał to podejrzewam że efekty byłyby jeszcze lepsze. Z odzywek to stosuje tylko HMB, BCAA, Białko Hi-tec 90% czasem kreatyne Olimp, i jeszcze Hepatil na wątrobe nadwątloną kodeiną :-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 81 / 4 / 0
około 44 cm
nie weim ile masz wzrostu, ale mysle ze przy 180 wynik taki jest optymalny
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Przecież 44cm to bardzo dużo.

/edit
nienienormalny, jesteś głupi. Koksy są dla zaawansowanych. Tylko sobie rozjebiesz wątrobę i resztki mózgu.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
a czy zaawansowny rozjebie sobie mniej wątrobe? %-D Jakbym był zaawansowany to bym mety nie chcial jesc bo starczyłoby mi to jaki jestem. Zjem max 150 mety, złapie 10 kilo miecha w 6 tygodni, wiecej nie bede tego gówna wpierdalał, pierdole to. Potem siłka regularnie na sucho.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...