Podpisano:
Kodeinista od lat trzech, herinista mam nadzieję nigdy.
Zakładając, że na każde 150ml przypadnie 1,5g paracetamolu, osoby szamające 600mg kody (A15x4+600ml) - wcinają 6g paracetamolu.
zaśmiechany kapelutek pisze: Nie wiem jaką ilością zalewacie paczkę? 100ml? 150ml?
Zakładając, że na każde 150ml przypadnie 1,5g paracetamolu, osoby szamające 600mg kody (A15x4+600ml) - wcinają 6g paracetamolu.
chuj benzo działa ide spać a post dla potomych
Trza dać tyle wody, żeby się rozpuściło wszystko i nie było papki. Nie ma znaczenia ile.
khabarakH pisze: Ja zawsze schładzam roztwór, przyzwyczaiłem się do tego i jakoś mi to nie przeszkadza. Biorąc pod uwagę, że może pomóc, a czasu zbyt dużo nie zabiera to specjalnie się tym nie zamęczam. Podziwiam jednak fanatyków klarownego roztworu, który jest jak "woda z lekkim dodatkiem cukru". Ja piję płyn o kolorze mleka od długiego czasu i problemów z wątrobą nie mam żadnych. Na początku jebałem się z filtrami do kawy i resztą pierdół, teraz nie widzę takiej potrzeby. Zalewam tablety starte w pył, mieszam dokładnie, na 15-20min do zamrażalnika, sru przez kawałek koszulki i gotowe. Czystko, łatwo, szybko i przyjemnie. Ponadto zimne smakuje lepiej.
Ja jadłem nawet po 3g bez ekstrakcji kody i też wątroba mnie lubi. I jeszcze mój Tatuś ;) - djcodeine żarł Dafalgany, Efferalgany i inne bez ekstrakcji i też ma wątrobe jak noworodek jak pisał.
Bo żeby ćpać to trza mieć zdrowie! Najlepiej końskie. Ja takie mam i dlatego ćpam :)
ArkejD pisze: nie żadne mity bo 3g to nie 10 (2 paczki antka 15), zatrucie wystepuje przy 10 gramach/dobe
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.