Podpisano:
Kodeinista od lat trzech, herinista mam nadzieję nigdy.
Zakładając, że na każde 150ml przypadnie 1,5g paracetamolu, osoby szamające 600mg kody (A15x4+600ml) - wcinają 6g paracetamolu.
zaśmiechany kapelutek pisze: Nie wiem jaką ilością zalewacie paczkę? 100ml? 150ml?
Zakładając, że na każde 150ml przypadnie 1,5g paracetamolu, osoby szamające 600mg kody (A15x4+600ml) - wcinają 6g paracetamolu.
chuj benzo działa ide spać a post dla potomych
Trza dać tyle wody, żeby się rozpuściło wszystko i nie było papki. Nie ma znaczenia ile.
khabarakH pisze: Ja zawsze schładzam roztwór, przyzwyczaiłem się do tego i jakoś mi to nie przeszkadza. Biorąc pod uwagę, że może pomóc, a czasu zbyt dużo nie zabiera to specjalnie się tym nie zamęczam. Podziwiam jednak fanatyków klarownego roztworu, który jest jak "woda z lekkim dodatkiem cukru". Ja piję płyn o kolorze mleka od długiego czasu i problemów z wątrobą nie mam żadnych. Na początku jebałem się z filtrami do kawy i resztą pierdół, teraz nie widzę takiej potrzeby. Zalewam tablety starte w pył, mieszam dokładnie, na 15-20min do zamrażalnika, sru przez kawałek koszulki i gotowe. Czystko, łatwo, szybko i przyjemnie. Ponadto zimne smakuje lepiej.
Ja jadłem nawet po 3g bez ekstrakcji kody i też wątroba mnie lubi. I jeszcze mój Tatuś ;) - djcodeine żarł Dafalgany, Efferalgany i inne bez ekstrakcji i też ma wątrobe jak noworodek jak pisał.
Bo żeby ćpać to trza mieć zdrowie! Najlepiej końskie. Ja takie mam i dlatego ćpam :)
ArkejD pisze: nie żadne mity bo 3g to nie 10 (2 paczki antka 15), zatrucie wystepuje przy 10 gramach/dobe
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.