Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najtrudniej zdobyć ?
Clonazepam
41
21%
Temazepam
4
2%
Diazepam
16
8%
Alprazolam
16
8%
Lorazepam
14
7%
Midazolam
18
9%
Nitrazepam
6
3%
Flunitrazepam
73
37%
Temazepam
1
1%
Oxazepam
6
3%

Liczba głosów: 195

ODPOWIEDZ
  • 179 / 3 / 0
ja jak ide po benzo to nigdy nie mowie np. xanax tylko zomiren. wiecie o co chodzi.
  • 658 / 10 / 0
O ile nie chodzi o dostepnosc na runku to nie rozumiem obu tych tematow (ktore najlatwiej, ktore najtrudniej dostac?). Wszystko zalezy od sciemy, pomyslowosci, odpowiedniego wrazenia, lekarza i szczescia. Jesli wszystko jest dobrze obcykane to powinno przejsc. Dodam tylko ze psychiatrzy najlatwiej przepisuja benzo, szczegolnie ci starej daty ;)
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 192 / 5 / 0
Przecież to oczywiste, że rohypnol, bo już go nie ma w lekospisie:D A tak na poważnie, to ciężko dostać klony, dormikum i noktofer, bo lekarze nawet nie qmają co to w ogóle jest ten noktofer :nuts:
  • 520 / 18 / 0
Zaznaczyłem, że Midazolam, ze względu że flunitrazepamu już nie ma... Koledze psychiatra wypisuje 3 recki, na każdej po 40 tabletek midki (15 mg), to farmaceuci aż dziwnie patrzą, weryfikują... Czyli jednak niezbyt często wypisywana jest ta midka. I tak, do niedawna była stosowana jedynie na Oddziałach Zamkniętych.
  • 734 / 6 / 0
ciezko dostac klony??? ja siedze u lekaza wypisuje mi paczke ja mu mowie ze prosze o 2 a on "nie mam mowy masz tu 3"
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Kiedys wbilem się do rodzinego mówiąc ze biorę chroprotchixen, ale mnie muli, a chce coś lajtowego wyciszającego i mówię, ze czytałem o bromazepamie, że jest lajtowy..a on "nie nie"...patrze pisze Afobam 0,5mg.. się zdenerwowalem zdeczka i odchorowalem ten jebany afobam.

rolki i klony chyba najciężej byloby dostać u rodzinnego mojego (chcociaz w przychodni jest kilka wyspisywaczy recept)
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013 przez NieZaczynaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 808 / 102 / 22
Będąc na terapii AA zażyczyłem sobie od pani psychuszki nitrazepam i usłyszałem, że "absolutnie niemamowyzamocne, to przestarzały lek" i wypisała mi... rolki 5mg. A szczytem niemożliwego było dla mnie wydębienie od lekarzy prazepamu, którego profil (klimat i długość działania) wyjątkowo mi podpasował. Miałem kiedyś 3 paki pod nazwą Lysanxia.
  • 2429 / 580 / 155
Pomijam flunitrazepam, bo nie jest już zarejestrowany w Polsce.

Myślę, że midazolam. Spotkałam się ze stosowaniem praktycznie tylko w lecznictwie zamkniętym, a bibuły na to piszą niezmiernie rzadko.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Kloksazolam, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
  • 1930 / 191 / 0
Serio klony ciężko dostać? Ja jak rodzinnego proszę o benzo to tylko klony dostaję xD nawet rolek mi nie chce przepisać...
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.