Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Generalnie tlen psuje psylocybinę. Najlepiej w narko-woreczkach strunowych, jeszcze lepiej w atmosferze CO2 np. :) ale to już trochę przesada.
Zapakowane w zwykłe woreczki spokojnie nadają się przez rok do spożycia. Ważne żeby były zupełnie wysuszone.
czerwień to oczy mocno spalone, a zieleń - trawsko drobno mielone ;))
Chciałem zapytac jak można wysuszyć muchomorka, żeby nie stracił na swoich właściwościach i jak długo można go przechowywać?
Mam błękitne niebo nad głową i zieloną trawę pod stopami.
Jeżeli pokroje muchomora na kawałeczki, wysusze na słońcu/pod lampą a potem chce włożyć te kawałeczki do piekarnika to pod jaką temperature i na JAK DŁUGO. Ludzie podają przedział temperatur od 60-95 stopni każdy pisze inaczej, natomiast o jak długo nie pisze nikt.
Mam błękitne niebo nad głową i zieloną trawę pod stopami.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.