I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jak ktoś pali zioło od święta czy wrzuca dropy na imprezkach to moim zdaniem narkomanem jako takim nie jest. Mi się słowo narkomania kojarzy się głównie z HEROINĄ i AMFETAMINĄ. I myślę, że się nie mylę.
Ale jak zacząłem kręcić się z brauniarzami i latać z blachą po klatkach schodowych to stwierdziłem, że jestem jebanym ćpuniskiem. Tak samo jak wciągałem spida codziennie - też myślę, że to narkomania. Wszyscy to widzą - jak wychodzę z domu z rolką folii aluminiowej i z 4 zapalniczkami, jak cały dzień kołuje towar i hajs... Jak zasypiam w autobusie i mam szpilki w oczach. To jest chuj i dno - i prędzej czy później Dworzec Centralny. Ciekawe czy ktoś z hypera mnie tam odwiedzi?
Fabisz pisze: warrior jak co to zosstaje monar
Strzała!
nie afiszuję się, nie chodze w koszulkach z wielkim liściem marihuany jestem zwykłą przeciętna dziewczyną która w zaciszu swojego pokoju wybija się ponad przeciętność i fruwa gdzieś w 67 wymiarze... więc co innym do tego?
opal_fruits pisze: powodzenia w rzucaniu opiate warripr!!!
nie afiszuję się, nie chodze w koszulkach z wielkim liściem marihuany jestem zwykłą przeciętna dziewczyną która w zaciszu swojego pokoju wybija się ponad przeciętność i fruwa gdzieś w 67 wymiarze... więc co innym do tego?
A jak ktoś wspomniał wcześniej... kto ma wiedzieć ten wie ;)
Nie chcę się tym chwalić.. nie ze względu że będą mówić na mnie ćpun albo inaczej sie gapić (i tak się gapią?) tylko dlatego zeby psychodeliki nie byly zbyt popularne ;] Bo jak to napisał electric_terrorist bodajże, "Nie każdy powinien otrzymać klucz do krainy magii" (cytuje z pamięci, ale o to chodziło); Nie chce żeby doszło do tego żeby psychodeliki brali jacyś frajerzy i nażelowani spermą pedały. Psychodeliki są dla ludzi o jeden stopień wyżej; (nie to żebym się chwalił że jestem od kogoś w czymś wyżej.. ale po prostu to nie jest dla zwykłych ludzi)
P.S.
Ale wpierdolić nikt mi nigdy za brauna nie wpierdolił :D Zawsze zdążyłem spierdolić, hehe.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.