Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 273 / 2 / 0
juz gdzies o tym pisalem
zawsze jak tatus wpadal mi do pokoju najebany i czul ze jebie jarunkiem okrutnie to katowal o chmure, cytuje - dawaj dawaj, przydżumie i ide spac ... no i az pewnego razu, bylem najebany, i dalem sie skusic
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Moj starszy chciał sobie ostatnio przypalić. Nie miałem akurat przy sobie zieleni więc nic z tego nie wyszło. Po paru dniach zapytałem się czy jeszcze chce zakopcić ale nie miał juz ochoty... pech.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szpinak »
Nieraz mama mi proponowała żebym z nią zajarał....
Tylko wiecie jak jest, nie można dać starym "chujoewgo towaru" bo jeszcze sie przepalą, będą żygać i wtedy będzie jeszcze gorzej niż miało być... tak samo nie można im dać mocnej indyjki, bo sie zamulą i znając już później faze mówić "Synu po co ci to", co innego gdyby to miała być jakaś sativka po której razem z mamą polewalibyśmy się z jej koleżanek ze studiów, czego kolwiek...

Jednak ja mam wrażenie że matka namawia mnie abym przyniósł jej troche palenia tylko po to żeby na przyszłość wiedzieć jak to wygląda i mieć na mnie haka - do tej pory nie przyłapała mnie na paleniu, nie znalazła żadnego topka ani nic, może sie tylko domyślać jak wygląda i pachnie marihuana............ Btw. kiedyś zostawiłem w szafce świeczki aromatyczne a ona myślała że to maria tak pachnie i przetrzepała mi całą szafke..........

Jednak myśle że jak już na stałe się wyprowadze do holandii i zaprosze do siebie swoją rodzicielke, na pewno pójdziemy razem do coffe shopu, zamówimy ciasteczko, herbatke, joincika i będziemy siedzieć i rozmawiać...:)
...hahahaha... (psychodeliczny śmiech)
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
Starych to ja bym w to nie mieszał. Rodzice są od czego innego :)
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Feel Oz-Off »
Palilem z Mama :D

Spytala tylko, czy nie umrze po tym ;)

Powiedzialem, ze lepiej Jej bedzie, niz po alko %-D

Zjaralismy wielkiego batona z holenderskiego stuffu - bylo pieknie :))))
Dzieci, nie kupujcie narkotykow. Zostancie gwiazdami rocka, a dadza je wam za darmo.
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Zajarać z mamuską? Ło fak :rolleyes: Tego by się zrealizować nie dało. Może i dobrze, bo nie wyobrazam sobie byc na fazie a obok siedzi moja stara, wzorzec tradycji pokoleniowej. Z ojcem tymbardziej. Chociaż ostatnio sobie zażartowałam, bo jest zajebiście nerwowy i mówię do starej, że ojcu to trzeba zioła kupić to się tak denerwować nie będzie to się zaczęła smać. Kiedy ja powaznie mówiłam <_< . Wiem, że jedna moja siostra jarała i na tym jednym razie sie skończyło, druga chciała, ale jak to dziecko propagandy stwierdziła, że jeszcze by się wciągnęła a jest odpowiedzialną matką dwójki dzieci itp itd. Nie mam siły takich baranów przekonywać (a poza tym to głupia suka jest i jej nie lubie :#: )
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 178 / 8 / 0
a teraz odwrocmy kota ogonem, mamy po 45 lat nasz dzieci sa juz dorosle wracamy zmeczeni po robocie do domu a tam nasi synowie/corki i ich sympatie ostro pociagaja z bonga co robisz:

- siadasz z nimi i jarasz
- opierdalasz ich, zabierasz stuff i bongo,zamykaszsie u siebie i jarasz
- opierdalasz ich i nic wiecej nie robisz
- opierdalasz ich i wyrzucasz przy nich caly stud dla przykladu
- udajesz ze nie widzisz, ale jak wtrzezwieja chcesz przperowadzic powazna rozmowe
- udajesz ze nie widzisz, ale zaczynasz sie martwic
- udajesz ze nie widzisz i masz wyjebane
- dajesz cenną rade i idziesz sobie do siebie

ja wybieram opcje nr 1
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Feel Oz-Off »
[quote="electric_terrorist"]
a teraz odwrocmy kota ogonem, mamy po 45 lat nasz dzieci sa juz dorosle wracamy zmeczeni po robocie do domu a tam nasi synowie/corki i ich sympatie ostro pociagaja z bonga co robisz]

Opcja pierwsza i ostatnia (w takiej kolejnosci) :o)
Dzieci, nie kupujcie narkotykow. Zostancie gwiazdami rocka, a dadza je wam za darmo.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
opcja numer 1 oczywiście
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
[quote="electric_terrorist"]
a teraz odwrocmy kota ogonem, mamy po 45 lat nasz dzieci sa juz dorosle wracamy zmeczeni po robocie do domu a tam nasi synowie/corki i ich sympatie ostro pociagaja z bonga co robisz]

kazałbym im pokazać ile mają staffu, jakby mieli dużo to troche dla siebie bym powinął, wziąłbym pare buchuw żeby sprawdzić czy mają dobry towar i czy nie trują się jakimś gównem, ogónie to chyba bym w wieku 40 lat załatwił sobie dojścia i sam bym dziecku kupywał dobry towar, miałbym pewność że sie nie truje żadnym gównem
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.