Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Albo dodaj sobie jakiegos aromatu ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 803 / 6 / 0
Hemp_gru czegos tu nie rozumiem ty czasem w ogóle łykasz tę bombke z chusteczki czy moze czekasz aż Ci sie w ustach rozpuści, że smaku nie możesz znieść?
  • 261 / 16 / 0
No ale po co od razu pupcię męczyć? Nie lepiej IV? No w dupę jakoś nie godzi, ale chyba niektórym wszystko jedno. Domięśniowo odradzam.
Jednak jak się zdecydujesz na rozdziewiczenie (?) analne to nie zapomnij o lewatywie, żeby ci się towar do kału, że tak powiem, nie przykleił, lol.
810 stawek dziennych za to!
  • 289 / 5 / 0
muertogatito pisze:
No ale po co od razu pupcię męczyć? Nie lepiej IV? No w dupę jakoś nie godzi, ale chyba niektórym wszystko jedno. Domięśniowo odradzam.
Jednak jak się zdecydujesz na rozdziewiczenie (?) analne to nie zapomnij o lewatywie, żeby ci się towar do kału, że tak powiem, nie przykleił, lol.
buhahahahaha :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
W dupę się naprawdę nie godzi. W kanał to głupota. Ale jak coś jest czyste, to dożylnie. Przynajmniej rąk nie trzeba myć po ani robić lewatywy i jakoś tak ćpanie ci się z gównem nie kojarzy. Tzn. mi się i tak kojarzy, bo z gruszki często korzystam.
  • 381 / 6 / 0
Jak nie chcesz czuc smaku to kup se dropsa (większe prawdopodobienstwo że trafisz na pixa z fetą niż tego, że se krzywdy nie zrobisz), łykasz i po bólu
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: user »
zagryzaj kiszonym albo śledziem... :-p, ew. dopinguj się "za mamusie za tatusia" zamiast marudzić przy kresce ;)
  • 381 / 6 / 0
[quote="user"]
zagryzaj kiszonym albo śledziem... ]

A tego jeszcze nie próbowałam :-p :-D %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
Kiedyś zdarzył mi się taki"śmierdziel" od nowego dostawcy,amfa była obrzydliwa,ale za to mocna,ale żeby mieć dylemat czy w dupe czy I.V?
Nie wiem jak przy bombce można czuć smak?
Robisz,łykasz,popijasz i jest gut.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2007 przez neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
ja tam nie wiem, ale bombki jakoś słabiej na mnie działają. dlatego preferuję tradycyjną metodę zapodania. tylko że jest jeden problem, bo o ile sam smak białka w czasie spływu jest jeszcze do zniesienia (a jak nie to można się wspomóc wodą/gumą/skitlesami) to później ten pieprzony chemiczno-metaliczny posmak w gębie jest wkurwiający :-/ i nie to żeby gumę żuć, czy zęby myć co chwilę, nie kurwa, on i tak jest :'( i tak sobie właśnie myślę spożywając chyba z 5tą gumę orbit w przeciągu 10 minut, że gdybym znów miała rzucać białko tak sama z siebie to chyba ze względu na tego kapcia w ryju :scared:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.