Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zielone Karty pisze: ten popęd (brak) moim zdaniem jest związany z psychicznym odczuwaniem, poprostu ganja doprowadza do takiego stanu, że widzisz panienke, myslisz o zajebista jest ale mi się nie chcę, nie potrzebuje tego, nie odczuwasz tego podniecenia co kiedys ( jak jarałeś raz na tydzień np).
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zielone Karty pisze:Napisałem mu, że jego wina, bo to jego wina
Takiej oczekuje odpowiedzi? KIm ty jestes mamusia i tatusem zeby mowic ile kto ma jarac? O to chodzi w tym temacie? Czy za duzo i za malo? Bo dla mnie to za duzo i ja wiem lepiej i tyle nie spale... Ciesz sie swoja ewentualna zaradnoscia w stosunku do spozywanych substancji. Kazdy kto sie czepia uzywek jest swiadom tego co robi... na sile nikt nie wpycha, no jedynie na filmach pilotażowych i broszurkach...
Każdy jest inny. Ja palę kilka jonitów dziennie i normalnie funkcjonuję. Skończyłem studia z wyśmienitym wynikiem - paląc jak smok, mam dobrą i dobrze płatną pracę - paląc jak smok, zajebistą kondycję fizyczną dzięki sportom - paląc jak smok, może trochę pamięć nie ta ale zupełnie mi to nie przeszkadza.
Wiec nie wiem o jakiej schizofrenii mowa?!
Ja tu pytam o wasze doświadczenia względem popędu płciowego po długofalowych i dużych ilościach palonej trawy, a to że ktoś z was uważa że jest na tyle słaby psychicznie że po takim ostrym jaraniu tyle lat stał by się schizofrenikiem w ogóle mnie nie interesuje i nie ma odniesienia do mojej osoby.
W każdym bądź razie dziękuję za wszystkie konstruktywne i konkretne odpowiedzi.
jednym słowem: ogranicz troche palenie
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.