Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zielone Karty pisze: ten popęd (brak) moim zdaniem jest związany z psychicznym odczuwaniem, poprostu ganja doprowadza do takiego stanu, że widzisz panienke, myslisz o zajebista jest ale mi się nie chcę, nie potrzebuje tego, nie odczuwasz tego podniecenia co kiedys ( jak jarałeś raz na tydzień np).
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zielone Karty pisze:Napisałem mu, że jego wina, bo to jego wina
Takiej oczekuje odpowiedzi? KIm ty jestes mamusia i tatusem zeby mowic ile kto ma jarac? O to chodzi w tym temacie? Czy za duzo i za malo? Bo dla mnie to za duzo i ja wiem lepiej i tyle nie spale... Ciesz sie swoja ewentualna zaradnoscia w stosunku do spozywanych substancji. Kazdy kto sie czepia uzywek jest swiadom tego co robi... na sile nikt nie wpycha, no jedynie na filmach pilotażowych i broszurkach...
Każdy jest inny. Ja palę kilka jonitów dziennie i normalnie funkcjonuję. Skończyłem studia z wyśmienitym wynikiem - paląc jak smok, mam dobrą i dobrze płatną pracę - paląc jak smok, zajebistą kondycję fizyczną dzięki sportom - paląc jak smok, może trochę pamięć nie ta ale zupełnie mi to nie przeszkadza.
Wiec nie wiem o jakiej schizofrenii mowa?!
Ja tu pytam o wasze doświadczenia względem popędu płciowego po długofalowych i dużych ilościach palonej trawy, a to że ktoś z was uważa że jest na tyle słaby psychicznie że po takim ostrym jaraniu tyle lat stał by się schizofrenikiem w ogóle mnie nie interesuje i nie ma odniesienia do mojej osoby.
W każdym bądź razie dziękuję za wszystkie konstruktywne i konkretne odpowiedzi.
jednym słowem: ogranicz troche palenie
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.