Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
czasy sie zmieniaja :-)
u nas w polsce to przepisują to niby na białe [zwykłe] recepty.ale każda jest kontrolowana.i huj że się wypuści lewą recepte,zapłaci się 100% opłaty.ta recepta będzie bankwo sprawdzona czy personalia się zgadzają czy lekarz rzeczywiście wypisał ją.każda recepta z przepisaną benzodiazepiną jest kontrolowana !no i taka fobia panuje wśród lekarzy,że są to niebezpieczne leki,uzależniające itd. nawet usłyszałem od psychoterapeutki[psycholog] z którą raz się spotkałem że to narkotyk jest i że działa na te same receptory co opiaty hahaha.
ale ludzi powpierdalanych w to jest troche.ja wiem żebym mógł wyjść z tego ale ja nie mam jakiegoś narzędzia które pozwoliło by mi zastąpić klono.po prostu no alternative.psychoterapy tego potrzebuje.i to nie ambulatoryjnie.
a przez to ze robicie szum wokolo benzo, niedlugo je zakarza i taki bedzie tego efekt.
btw.gratuluje wyjścia z nałogu.
antler pisze: ja to chetnie bym sie przeniosl do Polski w czasie do tylu jakis 1989, wtedy bazy danych na komputerach chyba nie mieli, itd. jeszcze robili lokalny oksykodon , napewno latwo bardziej to bylo skolowac niz na dzisiejszy dzien gram heroiny czy nawet tabletki morfiny.
czasy sie zmieniaja :-)
Byc moze temat juz sie pojawil i sie zdubluje ale bylem ostatnio w potrzebie i to dalo mi najwiecej. Wiedza bardziej lekarska ale przystepna.
http]
[quote="puchatek"]
LOL
dla mnie nie przewidziano scenariusza 10-12mg klonazepamu/d. ]
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?