Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
czasy sie zmieniaja :-)
u nas w polsce to przepisują to niby na białe [zwykłe] recepty.ale każda jest kontrolowana.i huj że się wypuści lewą recepte,zapłaci się 100% opłaty.ta recepta będzie bankwo sprawdzona czy personalia się zgadzają czy lekarz rzeczywiście wypisał ją.każda recepta z przepisaną benzodiazepiną jest kontrolowana !no i taka fobia panuje wśród lekarzy,że są to niebezpieczne leki,uzależniające itd. nawet usłyszałem od psychoterapeutki[psycholog] z którą raz się spotkałem że to narkotyk jest i że działa na te same receptory co opiaty hahaha.
ale ludzi powpierdalanych w to jest troche.ja wiem żebym mógł wyjść z tego ale ja nie mam jakiegoś narzędzia które pozwoliło by mi zastąpić klono.po prostu no alternative.psychoterapy tego potrzebuje.i to nie ambulatoryjnie.
a przez to ze robicie szum wokolo benzo, niedlugo je zakarza i taki bedzie tego efekt.
btw.gratuluje wyjścia z nałogu.
antler pisze: ja to chetnie bym sie przeniosl do Polski w czasie do tylu jakis 1989, wtedy bazy danych na komputerach chyba nie mieli, itd. jeszcze robili lokalny oksykodon , napewno latwo bardziej to bylo skolowac niz na dzisiejszy dzien gram heroiny czy nawet tabletki morfiny.
czasy sie zmieniaja :-)
Byc moze temat juz sie pojawil i sie zdubluje ale bylem ostatnio w potrzebie i to dalo mi najwiecej. Wiedza bardziej lekarska ale przystepna.
http]
[quote="puchatek"]
LOL
dla mnie nie przewidziano scenariusza 10-12mg klonazepamu/d. ]
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów