Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
tylko ze dym z zwyklych fajek jest daremny :P wole isc do takiego lokalu "Fanaberia" u nas jest, i tam spalic bongosa z tytoniem aromatycznym :)
tanio mnie to wyjdzie, fajnie sie gada z kumplami (ew. dziewczyna) a zabawa dymem jest lepsza niz po paczce fajek ;)
--
wiem wiem, lepiej se kupic grama MJ :P ale mnie jakos niebardzo do MJ ciognie ;) wole DXM - chociarz ostatnio mysle nad Salviom ;)
a tak na serio, to u mnie coś takiego nie nastapiło.zdarzało mi się palić w czasie tripu, ale rzadko, człowiek o tym nie mysli i już. może na zejściu, kiedy się wychodzi na miasto... przyjemna sprawa :)
po benzie mozna wkrecic niezly wstret do czegokolwiek, mowiac sobie po prostu w czasie fazy: nie bede palic, bedzie mi sie chciało rzygać od samego dymu...
ale to też nie na długo.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.