Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
heh ja mam dokladnie tak samo ;)
tylko ze dym z zwyklych fajek jest daremny :P wole isc do takiego lokalu "Fanaberia" u nas jest, i tam spalic bongosa z tytoniem aromatycznym :)

tanio mnie to wyjdzie, fajnie sie gada z kumplami (ew. dziewczyna) a zabawa dymem jest lepsza niz po paczce fajek ;)

--

wiem wiem, lepiej se kupic grama MJ :P ale mnie jakos niebardzo do MJ ciognie ;) wole DXM - chociarz ostatnio mysle nad Salviom ;)
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tizzak »
hmmm w porownaniu z potęgą dxm fajki staja sie czyms nieciekawym ;-)
a tak na serio, to u mnie coś takiego nie nastapiło.zdarzało mi się palić w czasie tripu, ale rzadko, człowiek o tym nie mysli i już. może na zejściu, kiedy się wychodzi na miasto... przyjemna sprawa :)
po benzie mozna wkrecic niezly wstret do czegokolwiek, mowiac sobie po prostu w czasie fazy: nie bede palic, bedzie mi sie chciało rzygać od samego dymu...
ale to też nie na długo.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Palilem taki tyton aromatyczny z bongosa fajna sprawa, szkoda ze u mnie w miescie nie ma takiego lokalu gdzie by sobie mozna bylo tak zapalic :-(
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: g0gal »
w DXM poczatkujacy jestem ale jak zapalilem to smak byl jakis inny ale potem niezle mnie pozamiatalo
Uwaga! Użytkownik g0gal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
Ja osobiście uwielbiam palić po dxm-ie... Przynoszą taką zajebistą ulge no i lepiej smakują ;)
:)
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
pale 4 lata ale na dxm niecierpie palić, wogule mnie nie ciągnie a jak juz odpale fajke to po 2 buchach zagaszam... Niewiem jak to wytłumaczyć, ale na dxm, tytoń smakuje tak jakoś płytko i lipnie :D wiecie ocb
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ventin »
Ja tam mam dwa bongosy w pokoju :-D Raz nawet palilem jednego na dxm-ie ale smak byl jakis nie ten... Chociaz na fazie zawsze mam ochote na MJ :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Ventin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonZ »
Ja nie jestem palaczem dlatego po zapaleniu i zaciągnięciu się kręci mi się w głowie z DXM nie łączyłem jeszcze może bym miał już totalne zachwianie równowagi i do tego robo xD ehh trzeba spróbować :P
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
fajne przy DXMie jest to ze sie jest znieczulonym i jak si eniepali na codzien to dym papierosowy nieksztusi xD
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonZ »
nie krztusi się bo tak działa Acodin przeciw kaszlowo więc dziwiłbym się jakbyś kasłał :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.