Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
tylko ze dym z zwyklych fajek jest daremny :P wole isc do takiego lokalu "Fanaberia" u nas jest, i tam spalic bongosa z tytoniem aromatycznym :)
tanio mnie to wyjdzie, fajnie sie gada z kumplami (ew. dziewczyna) a zabawa dymem jest lepsza niz po paczce fajek ;)
--
wiem wiem, lepiej se kupic grama MJ :P ale mnie jakos niebardzo do MJ ciognie ;) wole DXM - chociarz ostatnio mysle nad Salviom ;)
a tak na serio, to u mnie coś takiego nie nastapiło.zdarzało mi się palić w czasie tripu, ale rzadko, człowiek o tym nie mysli i już. może na zejściu, kiedy się wychodzi na miasto... przyjemna sprawa :)
po benzie mozna wkrecic niezly wstret do czegokolwiek, mowiac sobie po prostu w czasie fazy: nie bede palic, bedzie mi sie chciało rzygać od samego dymu...
ale to też nie na długo.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.