Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
to ja moze zajebie cytaty:

"o kurwa ale chemia "
"co ty to jest jakaś nakrapiana naturka dlatego tak smierdzi"
"to jest zajebisty stuff holender"
"ale gryzie pewnie jakaś hujowa chemia"

i tak dalej...

paranoja w huj z tym i tego nie wyplenisz a najlepsze jest to ze najbardziej rozpowszechniaja to ludzie ktorzy prawie w ogole nie jarania / malo maja obczajony temat i chca zablysnac w towarzystwie...

pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 21 / 2 / 0
No ale co zrobic jak bodek mowi ze do ziola dodaje sie "zwiazki amfy, zwiazki lsd"...
Uwaga! Użytkownik I Bet You Look Good On The Dancefloor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
a jego koledzy lataja tanimi liniami rosyjskimi do afganistanu i am jaraja w wyciku czemu maja rozjebane DNA u podstaw...

w sumie to mam pewna teorie na ten temat:
te linie byly takie tanie bo latały na skróty przez czarnobyl ;) - to wszystko tlumaczy ale geografia jak i logia nie sa bodka konikami jak widac...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 382 / 8 / 0
I Bet You Look Good On The Dancefloor pisze:
No ale co zrobic jak bodek mowi ze do ziola dodaje sie "zwiazki amfy, zwiazki lsd"...
A moja koleżanka kiedyś miała jakąś niesamowitą fazę i bardzo ją zaispirował mit trawki maczanej w LSD. ;-) Łatwo się tego nie wypleni, zawsze ten czy ów będzie przytaczał własne wrażenia jako argument.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tachyon »
I Bet You Look Good On The Dancefloor pisze:
Zwiazki amfy, ja to nie wiem czy to taki mit. Czasami sam dosypywalem amfetaminy do zielska a czasami od dilera dostawalem juz wymieszana(zazwyczaj zima)
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: junqer »
Ale wsumie lepiej myslec, ze amfa/lsd jest w mariannie niz wiedziec, ze tak naprawde tam jet domestos (palenie z akademikow sux!). Sorki za offtopa.
Uwaga! Użytkownik junqer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Ale co ma dawać ten domestos???
Ja słyszałam jeszcze o trawce mieszanej z brałnem, ewentualnie wersja naturalna ;-) - z dodatkiem ziaren maku. Stawiam na to, że jeżeli to mak taki jak na bułce (swoją drogą nie cierpię maku, brr... kiedyś z koleżanką na wyjeździe trafiłyśmy bułki z makiem i ona jadła wierzchy, a ja spody ;-)), to nawet by nie podziałał...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
to ja moze zajebie cytaty:

"o kurwa ale chemia "

"co ty to jest jakaś nakrapiana naturka dlatego tak smierdzi"

"to jest zajebisty stuff holender"

"ale gryzie pewnie jakaś hujowa chemia

i tak dalej...

paranoja w huj z tym i tego nie wyplenisz a najlepsze jest to ze najbardziej rozpowszechniaja to ludzie ktorzy prawie w ogole nie jarania / malo maja obczajony temat i chca zablysnac w towarzystwie...

Leonardo u mnie lecą identyczne teksty no 100% takie same. Ja mam beke z tych co tak pierdolą , śmiejąc się z ich niewiedzy. Wieleokrotnie paląc na klatce jakiejś kamienicy na przerwie w szkole padaja takie teksty , zawsze mówie że to gówno prawda a oni choćby nie wiem co nie dają się przekonać twierdząc zawsze że palenie jest w czymś maczane lol :nuts: :-)
Maisssterrr qrwy
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
hehe własnei jestem po dyskusji na ten temat :P

dowiedziałęm się że dodają tam magiczny środek którego nazwa jest "chemia" - co najlepsze koleś jest totalnym laikiem i mimo obalania wszelkich jego tez nie udało mi sie go przekonać - smutne...

a tak sie własnie zastanawiam nad domestosem - przeciez to musi jebać niemiłosiernie - chyba nikt nie zauwazyl by tej różnicy... miał ktoś z takim procederem doczynienia ?
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 382 / 8 / 0
W jakim sensie "jebać"? Zapachowym? Bo domestos jako żywo woń ma dość specyficzną i chyba odmienną od woni zioła... ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.