"o kurwa ale chemia "
"co ty to jest jakaś nakrapiana naturka dlatego tak smierdzi"
"to jest zajebisty stuff holender"
"ale gryzie pewnie jakaś hujowa chemia"
i tak dalej...
paranoja w huj z tym i tego nie wyplenisz a najlepsze jest to ze najbardziej rozpowszechniaja to ludzie ktorzy prawie w ogole nie jarania / malo maja obczajony temat i chca zablysnac w towarzystwie...
pozdro
w sumie to mam pewna teorie na ten temat:
te linie byly takie tanie bo latały na skróty przez czarnobyl ;) - to wszystko tlumaczy ale geografia jak i logia nie sa bodka konikami jak widac...
I Bet You Look Good On The Dancefloor pisze: No ale co zrobic jak bodek mowi ze do ziola dodaje sie "zwiazki amfy, zwiazki lsd"...
Wracam na forum?...
I Bet You Look Good On The Dancefloor pisze: No ale co zrobic jak bodek mowi ze do ziola dodaje sie "zwiazki amfy, zwiazki lsd"...
Ja słyszałam jeszcze o trawce mieszanej z brałnem, ewentualnie wersja naturalna ;-) - z dodatkiem ziaren maku. Stawiam na to, że jeżeli to mak taki jak na bułce (swoją drogą nie cierpię maku, brr... kiedyś z koleżanką na wyjeździe trafiłyśmy bułki z makiem i ona jadła wierzchy, a ja spody ;-)), to nawet by nie podziałał...
Wracam na forum?...
to ja moze zajebie cytaty:
"o kurwa ale chemia "
"co ty to jest jakaś nakrapiana naturka dlatego tak smierdzi"
"to jest zajebisty stuff holender"
"ale gryzie pewnie jakaś hujowa chemia
i tak dalej...
paranoja w huj z tym i tego nie wyplenisz a najlepsze jest to ze najbardziej rozpowszechniaja to ludzie ktorzy prawie w ogole nie jarania / malo maja obczajony temat i chca zablysnac w towarzystwie...
Leonardo u mnie lecą identyczne teksty no 100% takie same. Ja mam beke z tych co tak pierdolą , śmiejąc się z ich niewiedzy. Wieleokrotnie paląc na klatce jakiejś kamienicy na przerwie w szkole padaja takie teksty , zawsze mówie że to gówno prawda a oni choćby nie wiem co nie dają się przekonać twierdząc zawsze że palenie jest w czymś maczane lol :nuts: :-)
dowiedziałęm się że dodają tam magiczny środek którego nazwa jest "chemia" - co najlepsze koleś jest totalnym laikiem i mimo obalania wszelkich jego tez nie udało mi sie go przekonać - smutne...
a tak sie własnie zastanawiam nad domestosem - przeciez to musi jebać niemiłosiernie - chyba nikt nie zauwazyl by tej różnicy... miał ktoś z takim procederem doczynienia ?
Wracam na forum?...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/casper_ruud.jpg)
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie
Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/133-212908.jpg)
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek
Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.