Shakira-blondyna pisze: Znam extermiste który zrobił makumbe jednoosobową z 2 kubków szczytów zabójczego zioła.. ;>
AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
HH albo Skunk#1 (zależy co dostane w freebe)
no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP, może polecicie coś innego albo może ktos chciałby podzielić się lub odsprzedać jakieś swoje pestki (ja mam ok 15 z Passion#1 DPF, ale nie wiem do końca jakiej sa jakości i co z nich będzie)
mario pisze:AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
A Ak48 to cos otrzymanego z tej odmiany: albo F2 lub Fx. Albo Hybryda ak47 z czymś.
Obydwie maja bardzo dobrą opinie.
mario pisze:no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP
Sezon `06 będzie moim pierwszym sezonem w życiu i mam nadzieje że nie ostatnim. Zastanwiałem się nad kupnem nasion z nirvany (2 paczek) lub jednej paczki Passion#1. Co byście zrobili na moim miejscu
P.s Jeśli dwie paczki z nirvany .. to napiszcie jakie odmiany (heh zrymowało się :p)
pozdro
A jak z z jest z mocą Durban Poison??
A co do ak-48 ... gdyby nie zdązył to moge zrobić cos tkiego ze jak bedzie już zimno to zrobie nad nim foliak i dojdzie???/
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.