Shakira-blondyna pisze: Znam extermiste który zrobił makumbe jednoosobową z 2 kubków szczytów zabójczego zioła.. ;>
AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
HH albo Skunk#1 (zależy co dostane w freebe)
no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP, może polecicie coś innego albo może ktos chciałby podzielić się lub odsprzedać jakieś swoje pestki (ja mam ok 15 z Passion#1 DPF, ale nie wiem do końca jakiej sa jakości i co z nich będzie)
mario pisze:AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
A Ak48 to cos otrzymanego z tej odmiany: albo F2 lub Fx. Albo Hybryda ak47 z czymś.
Obydwie maja bardzo dobrą opinie.
mario pisze:no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP
Sezon `06 będzie moim pierwszym sezonem w życiu i mam nadzieje że nie ostatnim. Zastanwiałem się nad kupnem nasion z nirvany (2 paczek) lub jednej paczki Passion#1. Co byście zrobili na moim miejscu
P.s Jeśli dwie paczki z nirvany .. to napiszcie jakie odmiany (heh zrymowało się :p)
pozdro
A jak z z jest z mocą Durban Poison??
A co do ak-48 ... gdyby nie zdązył to moge zrobić cos tkiego ze jak bedzie już zimno to zrobie nad nim foliak i dojdzie???/
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.