Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
Shakira-blondyna pisze:
Znam extermiste który zrobił makumbe jednoosobową z 2 kubków szczytów zabójczego zioła.. ;>
LOL :D :D :D :D
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mario »
ja planuje:

AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
HH albo Skunk#1 (zależy co dostane w freebe)
no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP, może polecicie coś innego albo może ktos chciałby podzielić się lub odsprzedać jakieś swoje pestki (ja mam ok 15 z Passion#1 DPF, ale nie wiem do końca jakiej sa jakości i co z nich będzie)
Uwaga! Użytkownik mario nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
mario pisze:
AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
Ak47 to oryginał : na 99.9% hybryda F1
A Ak48 to cos otrzymanego z tej odmiany: albo F2 lub Fx. Albo Hybryda ak47 z czymś.
Obydwie maja bardzo dobrą opinie.
mario pisze:
no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP
Te odmiany to dobry wybór na out. Purple#1 będzie sporo wcześniejsze.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
Witam

Sezon `06 będzie moim pierwszym sezonem w życiu i mam nadzieje że nie ostatnim. Zastanwiałem się nad kupnem nasion z nirvany (2 paczek) lub jednej paczki Passion#1. Co byście zrobili na moim miejscu

P.s Jeśli dwie paczki z nirvany .. to napiszcie jakie odmiany (heh zrymowało się :p)

pozdro
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 1 / 0
nirvana niema w swojej ofercie Passiona#1. Dutch passion owszem
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
mysle ze dkx mial na mysli ze Passion#1 z DP jest, jezeli masz dobre miejscowki na outa to na twoim miejscu wzialbym z Nirvany, Durban Poison i Ak-48, Durban to typowa outdoor Sativa powinna dojsc sokojnie, AK-48 indica/sativa ale ze stabilnascia roznie, moze nie dojsc w naszych warunkach ale jak dojdzie napewno ucieszy
  • 47 / 1 / 0
Zork czytasz w moich myslach... dobrze wiem że Passion#1 jest z DP

A jak z z jest z mocą Durban Poison??

A co do ak-48 ... gdyby nie zdązył to moge zrobić cos tkiego ze jak bedzie już zimno to zrobie nad nim foliak i dojdzie???/
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 5 / 0
Jezeli masz mozliwosc zrobienia foliaka to zrob go odrazu, napewno zyskasz na tym a przynajmniej twoje rosliny:) wtedy prawdopodobienstwo ze ak-48 dojdzie zwieksza sie, generalnie bedziesz mogl sobie pozwolic na odmiany pozniejsze.
  • 47 / 1 / 0
Wątpie raczej, zeby sie udało bo bede robił planty gdzieś połakach tam gdzie ldzie maja dostęp, a foliak zrobił bym np gdybym widział ze ak-48 potrzebuje jeszcze ze dwa trzy tygodnie zeby dojśc wtedy bym mógł spróbować na ten okres bo tak to zbyt duze prawdopodobieństwo ze ktos znajdzie... no chyba ze uda mi sie znależć takie miejsce ze nie widziało ono człowieka kilka lat hehe :p
  • 228 / 5 / 0
hehe uwierz idzie znalezc takie miejsca :) i latwiej jest ich szukac jak nie mieszkasz w miescie, Gorole mowia ze bedzie ladna wiosna i lato, ja w sezonie 2006 wysadzam ak-48, tak jezeli troche sie ochlodzi bedziesz mogl na 3-4 tyg dac je pod folie, napewno troche pomoze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.