Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 74 / 5 / 0
głupie pytanie; jak roztwór kodeiny i wody zrobiony z ekstrakcji antidolu zostawię gdzieś na dobę i wypiję następnego dnia, to nic się z nim nie ma prawa stać?;) zdaję sobie sprawę, że mogę zostać wyśmiany, ale chce się upewnić.
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
przykładowy user pisze:
głupie pytanie; jak roztwór kodeiny i wody zrobiony z ekstrakcji antidolu zostawię gdzieś na dobę i wypiję następnego dnia, to nic się z nim nie ma prawa stać?;) zdaję sobie sprawę, że mogę zostać wyśmiany, ale chce się upewnić.
Nie chce tutaj byc posadzany o jakies spamerstwo,ale nic sie nie stanie,tylko trzymaj pod przykryciem,moze byc nawet wlodowce,byle nie w zamrazalniku.
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 640 / 7 / 0
drag pisze:
Thiocodinu nie ma co porównywać z Antidolem.. Oczywiście ten drugi o niebo lepszy (niekoniecznie w smaku).
Ale ja juzx praktycznie nier nawginam Kody....tylko DXM
Poza tym ta ekstrakcja...nie mam osprzetu,to sie w to nie bawie
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
  • 1680 / 270 / 0
Hehe, lejek i filter do kawy.. Ale sprzęt xD
Największy przegryw na forum
  • 640 / 7 / 0
NO wlasnie....a mi tu na hyperze chrzania o jakichs bibulkach filtracyjnych

I jeszcze jedno:Mam Efferalgan codeine,zawiera sporo,bo 30mg w 1 tabsie.....czy gdybym to spozyl w ilosci takiej,zeby mnie uszczesliwilo,to zatrulbym sie zawartym tam paracetamolem ?Ile paracetamolu z tych tabsow(musujacych :-) ) jest szkiodliwe dla zdrowia znaczaco?
  • 1680 / 270 / 0
Bo filtry do kawy są najlepsze. Lepsze niż ręczniczki papierowe. Oczywiście dobre filtry, ja używam kradzionych z supermarketu, tzn. zawsze otwieram pudełko i wynosze z 10 filtrów dużych. Sączki chemiczne się nie sprawdziły.

Co do paracetamolu to dawki powyżej 1000mg są szkodliwe, a tak w ogóle paracetamol jest szkodliwy, zrób ekstrakcję bo nie rozpuszcza on się w wodzie.

I jeszcze jedno, ile kosztuje ten Efferalgan codeine i ile jest w paczce tabletek? I czy jest OTC?
Największy przegryw na forum
  • 640 / 7 / 0
Nie jest na recke...to fakt....a kosztuje piekielnie duzo...jak chodzi o ta kodeine to sie kompletnie nie oplaca(ze 30 zeta 15 tabsow)
  • 164 / 7 / 0
sieka pisze:
Nie jest na recke...to fakt....a kosztuje piekielnie duzo...jak chodzi o ta kodeine to sie kompletnie nie oplaca(ze 30 zeta 15 tabsow)
0_o

Raczej 16 tabletek za 12 zł + coś z groszy. A to się całkiem opłaca.
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.