Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
O dzięki bo właśnie jebało mi z ryja po tym tak że ja pierdole... Z tym że słabe to dla mnie %-D a wrzucałem 200mg i też nic ciekawego ale mi z 4-FMA nawet dawał rade
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
wchodzi na krążęnie i układ pokarmowy?
  • 223 / 1 / 0
Powiększa żyły pracujące od serca w stronę żołądka (przynajmniej u mnie takie wrażenie wystąpiło i wysypka na drugi dzień w tych okolicach, pryszcze do wygniatania pęcherzykowate w sumie nic poważnego, zeszło po paru dniach), ogólnie ładnie rozk*rwia; niewielkie dawki, rzadko, ale polecam. Na pokarmowym to chyba się opierało (oczywiście sniff, nie oralnie). Ciśnienie pizgało, ale nie czujesz na fazie, tylko ciary i ogólny czil wokół szyi. Jednym słowem syf, który chwalę, choć dawno nie zamawiałem.
  • 25 / 1 / 0
A jakie róznice w stosunku do meth ?
Opłaca sie wgl to zamawiac za 75 zł/g ?
Drugs are good, they let you do things that you know you not should.
  • 1951 / 14 / 0
Dorzutka działa? Nie jest to iMAO, bo ma siarkę we wzorze?
  • 6165 / 434 / 12
metiopropamina nie jest jeszcze na tyle zbadana, by można było orzec, czy inhibituje MAO. Najbliżej jej do metamfetaminy, a ta jest odwracalnym iMAO. Zalecałbym ostrożność.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 25 / 1 / 0
Da sie to palić ?
Drugs are good, they let you do things that you know you not should.
  • 2428 / 90 / 0
Tak , nawet mefistofeles z tego co kojarzę polecał tą metodę :)
Sporo mi tego zostało to skuszę sie na waporyzację , ale sniff i oral jak dla mnie lipszton ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Podwyższa temperaturę ciała, także jak kiedyś to aplikowałem to miałem siódme poty, bo słabo się ograniczałem. Małe dawki, wysmarać jakby było za dobrze i tyle, przyjemne ciarki, jednak nie muszę chyba dodawać, iż stymulanty działają na każdego inaczej.
69plateau pisze:
Dorzutka działa? Nie jest to iMAO, bo ma siarkę we wzorze?
Słabiej każdy dorzut (100-150mg per nos w zupełności wystarczyło u mnie na dwie, trzy godziny, nie ma co się bawić w dorzucanie, lepiej odespać) spoko środek z serii "raz na ruski rok"
  • 6 / / 0
Dajcie jakies sprawozdanie z palenia tego szitu, takie w miare szczegolowe, i czy tak wykurwia jak wapo MDPV? Jakie dawki, czas dzialania itp
Uwaga! Użytkownik misiek767 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.