Pozdr. !
W filmie Jackie Brown Q.Tarantino w którejśtam scenie dziewczyna pali fajkę wodną wraz z Robertem de Niro. Ten kaszle. Dziewczyna mówi mu, żeby się nie przejmował, gdyż kasłanie nawet jest wskazane. DLaczego? Otóż w czasie kasłania w płucach otwierają się miejsca normalnie niedostępne podczas zwykłego palenia, przez co doznania są silniejsze.
Pozostawiam to Waszej weryfikacji, gdyż jak już nadmieniłem, niegdy tego nie robiłem ( ale mi się rymło :) )
Pozdro
sposub na grude, albo fajnego topa, biezesz butelke odcinasz dno(najlepiej sobie upierdolic szklana bo plastiki lubia sie pogiac i poprzypalac)biezesz albo to dno albo jakas tekturke wbijasz w srodku dlugom igle albo jakis drut ,nabijasz topa/grude podpalasz przykladasz butelke za plomien zgasnie i lapiesz hita,yol
cult666 pisze: Jackie Brown Q.Tarantino
Jean Cocteau
LeonardoDaVinci pisze: Zajebisty pomysł K+ !
Ja mam taki pomysł ale go jeszcze musze wybpróbować...
Wlać do fajki wodnej wysokoprocentowy alkohol (taki ktory lubimy: koniak itp...) i palic z fajki wodnej ziolo po czym wypic alkohol :P
THC rozpuszcza sie w alkoholu ;) No i jestem ciekawy jak bedzie smakował taki dymny alk.. pewnie bedzie gorszy ale warto sprobowac...
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
i sqrwysynom zanioslem (tym co zawsze mowili zebym wziol z nimi zajaral bo wiedza ze jestem uczulony na ziolo)
[ external image ]
LeonardoDaVinci pisze: Zajebisty pomysł K+ !
Ja mam taki pomysł ale go jeszcze musze wybpróbować...
Wlać do fajki wodnej wysokoprocentowy alkohol (taki ktory lubimy: koniak itp...) i palic z fajki wodnej ziolo po czym wypic alkohol :P
THC rozpuszcza sie w alkoholu ;) No i jestem ciekawy jak bedzie smakował taki dymny alk.. pewnie bedzie gorszy ale warto sprobowac...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.