Pozdr. !
W filmie Jackie Brown Q.Tarantino w którejśtam scenie dziewczyna pali fajkę wodną wraz z Robertem de Niro. Ten kaszle. Dziewczyna mówi mu, żeby się nie przejmował, gdyż kasłanie nawet jest wskazane. DLaczego? Otóż w czasie kasłania w płucach otwierają się miejsca normalnie niedostępne podczas zwykłego palenia, przez co doznania są silniejsze.
Pozostawiam to Waszej weryfikacji, gdyż jak już nadmieniłem, niegdy tego nie robiłem ( ale mi się rymło :) )
Pozdro
sposub na grude, albo fajnego topa, biezesz butelke odcinasz dno(najlepiej sobie upierdolic szklana bo plastiki lubia sie pogiac i poprzypalac)biezesz albo to dno albo jakas tekturke wbijasz w srodku dlugom igle albo jakis drut ,nabijasz topa/grude podpalasz przykladasz butelke za plomien zgasnie i lapiesz hita,yol
cult666 pisze: Jackie Brown Q.Tarantino
Jean Cocteau
LeonardoDaVinci pisze: Zajebisty pomysł K+ !
Ja mam taki pomysł ale go jeszcze musze wybpróbować...
Wlać do fajki wodnej wysokoprocentowy alkohol (taki ktory lubimy: koniak itp...) i palic z fajki wodnej ziolo po czym wypic alkohol :P
THC rozpuszcza sie w alkoholu ;) No i jestem ciekawy jak bedzie smakował taki dymny alk.. pewnie bedzie gorszy ale warto sprobowac...
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
i sqrwysynom zanioslem (tym co zawsze mowili zebym wziol z nimi zajaral bo wiedza ze jestem uczulony na ziolo)
[ external image ]
LeonardoDaVinci pisze: Zajebisty pomysł K+ !
Ja mam taki pomysł ale go jeszcze musze wybpróbować...
Wlać do fajki wodnej wysokoprocentowy alkohol (taki ktory lubimy: koniak itp...) i palic z fajki wodnej ziolo po czym wypic alkohol :P
THC rozpuszcza sie w alkoholu ;) No i jestem ciekawy jak bedzie smakował taki dymny alk.. pewnie bedzie gorszy ale warto sprobowac...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.