Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 2 / 0
Narazie poprostu to oleje... Zobacze co bedzie sie dzialo dalej... Bede obserwowal poprostu siebie...

A tak swoja droga to nawet podobaly mi sie te wizje z autostradami i samochodami...
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
skończysz tak jak główny bohater zagubionej autostrady, jak nie rzucisz tego DXM w pizdu. Co ludzie w tym widzą? Przecież wystarsczy poczytać główny wątek o DXM żeby wiedzieć, że to MUSI niszczyć mózg.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1530 / 9 / 0
Dawno temu jak mdma i pochodne były w pixach to też miewałem koszmary po ostrj zabawie. Być moze to przez zachwianie godspodarki serotoninowej przez dxm Ci to powoduje. Specjalistą nie jestem. Odstaw ćpanie i zobacz jak będzie. Co do pierdolenia głupot zaraz po przebudzeniu to tak czasem bywa chyba też i u norma,nych ludzi.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 109 / / 0
sinner1090 pisze:
Pamietam tylko, ze bylem w czarym lesie tak czarnym ze widzialem tylko kontury roslin w pokoju... Rozgladalem sie i moje cialo same funkcjonowalo i mowilo... Nie moglem nic zrobic. Po chwili ekran sie rozjasnil...

Czy ja mam jakies problemy ze soba czy to tylko zbieg okolicznosci?
Odkopuje temat, nie wiem czy już Ci to przeszło, w każdym razie- mogło to nie mieć dużo wspólnego z DXM. Mogły to być objawy narkolepsji, zaś całe te zdarzenie z lasem- to tzw paraliż senny(odsyłam na duckduckgo). Jeśli zdarzały Ci się problemy z "wybudzeniem" to napewno jest to.
Pzdr
Strange brotherhood
All Hile the Crimson king
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.