za 70 groszy AGIO TIP cygaretke tą pali sie z 5 minut i starcza na 2 godziny.
Po 1,50 są grubsze i bardzo długie i niezwykle mocno zbite cygaretki. Wygladaja elegancko z jakimis krolewskimi napisami. A pali sie ta cygaretke kilkanascie minut z przerwami , ledwo co sam taką zamknołem i byłem napalony na prawie pół dnia.
Po 4,50zł jest bardzo gruba cygaretke w tubie o zapachu czekoladowym. Na pięciu z kumplami nie dalismy rady połowy spalic:D. Ale to juz chyba nie cygaretke (ktora sie zaciaga jak szluga) tylko cygaro( ktorego sie nie zaciaga:D)
Tytoń w tradycyjnej fajce smakuje najlepiej.
ps. Nie kupuj tanich gówien ani słabej jakości aromatów, bo to się mija z celem. Najlepszy na początek dla wielu - jest Timm No Name biały.
[ external image ]
Kupuję po 90gr. za sztukę - cherry, whisky, vanilla :-)
Na pewno można się bardziej napalić niż klasycznym papierosem, jednak kwestię smaku pozostawiam innym.
Breslau jest niemieckie!
Wcześniej pare razy kupywałem jakieś zwykłe na sztuki, nazwy niestety nie pamiętam. Były całkiem całkiem ale bez rewelacji. I też były dość mocne bo bez filtra, tylko plastikowy ustnik
Breslau jest niemieckie!
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.