za 70 groszy AGIO TIP cygaretke tą pali sie z 5 minut i starcza na 2 godziny.
Po 1,50 są grubsze i bardzo długie i niezwykle mocno zbite cygaretki. Wygladaja elegancko z jakimis krolewskimi napisami. A pali sie ta cygaretke kilkanascie minut z przerwami , ledwo co sam taką zamknołem i byłem napalony na prawie pół dnia.
Po 4,50zł jest bardzo gruba cygaretke w tubie o zapachu czekoladowym. Na pięciu z kumplami nie dalismy rady połowy spalic:D. Ale to juz chyba nie cygaretke (ktora sie zaciaga jak szluga) tylko cygaro( ktorego sie nie zaciaga:D)
Tytoń w tradycyjnej fajce smakuje najlepiej.
ps. Nie kupuj tanich gówien ani słabej jakości aromatów, bo to się mija z celem. Najlepszy na początek dla wielu - jest Timm No Name biały.
[ external image ]
Kupuję po 90gr. za sztukę - cherry, whisky, vanilla :-)
Na pewno można się bardziej napalić niż klasycznym papierosem, jednak kwestię smaku pozostawiam innym.
Breslau jest niemieckie!
Wcześniej pare razy kupywałem jakieś zwykłe na sztuki, nazwy niestety nie pamiętam. Były całkiem całkiem ale bez rewelacji. I też były dość mocne bo bez filtra, tylko plastikowy ustnik
Breslau jest niemieckie!
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.