Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Czyli jednak da rade się tym konkretnie wystrzelić. Nie liczyłem na to, po porównaniach z DOI'em. Z tego co czytam to izomer R jest ok. 2x bardziej aktywny, więc to 2,4 miałoby odpowiadać 5mg. Są jakieś różnice wyraźne różnice w działaniu między racematem, a tym?
Ostatnio zmieniony 10 października 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3129 / 26 / 0
Tyle powiedzial mi opak na loadzie: Racemat ma cięższy load, dłużej wchodzi, jest dużo mniej psychodeliczny i wizualny. Tutaj już po godzinie miałem za mocno zeby gdziekolwiek wyjść, a peak był po 2.5h, ale load ograniczył się do lekkiego drżenia mięśni. Nie ukrywam - psychodela, wizual, odbior dzwieku na najwyzszym poziomie, nawet nie czulem zadnego strucia chemicznego, ta substancja to prawdziwy szatan :D Tylko fakt, ze było to "na nieswiadomce" z początku prawie wywołał katastrofę, ale później (głównie za sprawą genialnej ekipy, w której się to przydarzyło) udało się jakoś stworzyć z tego tripa coś pięknego.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
Gdyby nie ta tolerancja i kaptopril to zapewnie skończyło by sie wizytą w szpitalu , oni wrzucali po 2,4 mg ja wrzuciłem 1,8 mg ibez tolerki i było to zdecydowanie za dużo fizycznie jak i psychicznie , trip był bardzo podobny do lewoskrętnego izomeru DOB-dragonFLY kto pamięta kartony z przed 3 lat to bardzo dobrze wie jaka w nich drzemała moc ;-)
Co do róznic są one bardzo ogromne to tak jakby porównac jakąs lekką przyjemną fenetylamine do hardcorowej ilości LSD albo chuj wie czego :-D ( całkowita zerwanie kontaktu ze światem , dysocjacja , o wizualach to już nawet nie wspominam bo to już nawet podchodzilo pod normalne halucynacje .
Ogólnie to długość działania też już była przegięciem jeszcze 50 h po załadowaniu czułem działanie substancji. A co do skali doświadczenia jeśli istnieje stan pomiędzy +++ a ++++ to było chyba własnie to :-p
  • 1876 / 23 / 0
Z tym blotterem to też podchodzcie uważnie bo wiem ze jeszcze jakiś czas temu w dolnoślaskim był równiez DOB na kartonie alexa graya tyle że w tamtym wypadku był to napewno racemat i kartony miały po 3 mg.
Najbardziej narażeni na spotkanie z tymi kartonami mogą być mieszkańcy małopolski bo tam prawdopodobnie ów R+ został zsyntezowany .
  • 3129 / 26 / 0
Poprawka, rozmawialiśmy ze źródłem i tam był na 100% racemat, w takim razie ja nie wiem, co zaszło w ten weekend, ale nic mnie już nie zdziwi %-D
High, how are you?
  • 3206 / 176 / 0
A wiedzieliście przed tripem, że to R+? :)

Może autosugestia :D

Oszczędne loty
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie , nastawialiśmy się na trip z racematem , tym bardziej że już miałem doświadczenie z dawkami 1 - 2 mg , ale ostatnie 2 mg to było nic w porównaniu z tym co wydarzyło się wtedy :-D
Nawet żródło od której mieliśmy te kartony było zdziwionee taką reakcją tylu osób :-D
Herbata to zapewnie twoja wina haha sprowadziłeś ze sobą nieziemskie byty ;-) :cheesy:
  • 934 / 12 / 0
tak z ciekawości tylko, do osób zabawiających się z DOB, macie pewność że to jest właśnie ta substancja a nie np br-dfly?
  • 3129 / 26 / 0
Tak, mamy pewność. Dochodzi jeszcze opcja, że na kartonach było jednak więcej, niż te 1.2mg, maksymalnie mogło być 2mg, więc w sumie 4mg mogłoby dać takiego tripa.

brdf to nie był na pewno, bo poza wazokonstrykcją na początku odczuwanie ciała było zajebiste, żadnego strucia chemicznego i ogólnie żadnej zjeby nawet przy 30 godzinie tripa, przez całe 55h (tyle mniej wiecej trwało działanie) czułem się zajebiście, wręcz jak bóg.
High, how are you?
  • 934 / 12 / 0
Miło słyszeć że dzieja się takie rzeczy. Moje DOB i DOM ktore które miałem jeszcze do niedawna pamieły lata prosperity hartark i limy ;)Sprzed tej niby delegalizacji, ich racemat w dawce 3mg to doznanie ktore wiekszosc uznala za bardziej niz satysfakcjonujące i mało kto chcial powtorzyc zabawe kolejny raz z taka dawka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.