Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć?
Dobrze że nigdy nie lubiłem fety
Wildzen pisze:spoko mi kiedyś waliła obornikiem, typowo. Ktoś mi nasrał do staffu czy jak?![]()
Ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć?
Dobrze że nigdy nie lubiłem fety
Czeslaw pisze:Wolna zasada amfetaminy i metamfetaminy ma zapach trochę podobny do spermy.
Pewnie kilkadziesiąt %. Jak byś dostał nawet 60% to też byś pisał, że ponad 95 :-)
Ewentualnie ma dziadka, który pracował w Polfie.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Nie wiem czy słyszałem coś takiego kiedyś, czy też wyśniłem to że używa się amoniaku do oczyszczania? Lub w ogóle jakoś amoniak się w procesie produkcji amfetaminy pojawiał... :rolleyes:
Bywały przeróżne tematy, śmierdzące zadziwiająco. Od zapachu niemytego przez 3 dni chuja, przez rozpuszczalnik, po tuńczyka
Ktoś tam napisał że dostał spida o czystości 95% Bez obrazy ale ładnie ktoś na Tobie przyrobił, wkręcając takie info, albo z bliżej nie wiadomych powodów pucujesz się na forum oczekując alpauzu, lol.
Nie wiem jak wy, ale ja się nauczyłem, że gdy dilus zbytnio reklamuje towar, to coś nie gra i najprawdopodobniej jakość jest wątpliwa, co poprostu nadrabia swoją gadką. To brzmi śmiesznie, ale ile razy ktoś mi nachalnie zachwalał materiał to była lipa.
Renomę materiału wyznaczają klienci, a nie diler. Gdy całe osiedle chodzi naświecone to wystarczy żeby mnie skusić :-)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.