Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 1 / 0
WucTszeciejZeszy pisze:
Metoksetamina świetna jest. W naprawdę malutkich dawkach (5mg) mocno poprawia humor i da się jeszcze trzeźwo myśleć,
można małe ilości mxe porównać do benzo?
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
WucTszeciejZeszy kurde chciałbym być taki ekonomiczny ;] dla mnie dawka po której robiło się ciekawie na początku przygody z MXE, to coś koło 60-70mg :-/
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 1 / 0
Może to dlatego, że kurdupel ze mnie - 160cm, 41kg.
@BlackBlackBlack Nie mam zielonego pojęcia. Ale raczej nie, bardziej już pobudza i kopa daje niż uspokaja. Mogę jedynie powiedzieć, że połączenie z kodeiną jest przewyśmienite ;], naprawdę bardzo dobrze grzeje i tylko nasila kodeinę, że, aż takie ciarki po plecach z przyjemności przechodzą i tak fajnie sennie, spokojnie...
Uwaga! Użytkownik WucTszeciejZeszy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 1 / 0
fenazepam/etizolam wzięty na początku tripa (50mg w nos) spłyci efekty czy sprawi że będą przyjemniejsze/bardziej relaksacyjne?
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 77 / 0
można małe ilości mxe porównać do benzo?
uwazam, ze tak.
  • 2334 / 9 / 0
BlackBlackBlack pisze:
Fenazepam/Etizolam wzięty na początku tripa (50mg w nos) spłyci efekty czy sprawi że będą przyjemniejsze/bardziej relaksacyjne?
Spłyci.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 112 / 1 / 0
W poniedziałkową noc mam zamiar zapodać sobie pierwszy raz MXE(50mg) pod język. Jakies porady dla nowicjusza bez doświadczenia ? Jak długo pod językiem to trzymać? I czy można normalnie spać po tym? (czyli nie przedłuży mi się sen z 8 na hmm 20 godzin jak po 1350 DXM -_-)

Dzięki z góry za odpowiedzi i udanych lotów życzę :)
  • 3215 / 416 / 0
Osobiście trzymam 7-10 minut - działa jak powinno. Sam nie jestem jakoś specjalnie doświadczony, ale 2 rady mam :

- jeśli palisz to zaopatrz się w fajki - mi po MXE jakoś rośnie na nie ochota
- w razie problemów z zaśnięciem ( które raczej jakoś specjalnie duże po 50mg nie powinny być) strzel sobie jedno piwko.
jakoś tak przyjemniej się robi i usnąc łatwiej ^_^

Powodzenia :-)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 1 / 0
Dzięki za radę, tak samo potrzymam i zobaczymy co z tego będzie. Oczywiście podzielę się swoją opinią na temat MXE :-)
jeśli palisz to zaopatrz się w fajki - mi po MXE jakoś rośnie na nie ochota
- w razie problemów z zaśnięciem ( które raczej jakoś specjalnie duże po 50mg nie powinny być) strzel sobie jedno piwko.
jakoś tak przyjemniej się robi i usnąc łatwiej ^_^
Niestety nie palę ani nie piję, więc będę się musiał obejść bez tego hihi :-D
  • 42 / 1 / 0
Daje radę po 50mg wysiedzieć spokojnie w pokoju bez budzenia całej rodziny?

Przy wciągani nosem domyślam się że zaczyna działać momentalnie. Jak to wygląda przy wypiciu subst z jakimś napojem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.