Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
30 grzybkow = 60 zł.
Breslau jest niemieckie!
fnas pisze:u mnie, w detalu 20zł/1g suszonych cubenisów, hurt - od 10g, można 15zł/1g wytargować
kilerek9977 pisze:Witam. Jedyne dostęp który narazie pozyskałem to 30zł za 1g. Nawet nie wiem jaką gość ma odmianę. Mówił, że sieka po 2-3g. Jak myślicie czy warto tyle dać? Czy o tej porze roku można coś samemu znaleźć? (ewidentne przymrozki) i jak można znaleźć jakiegoś dobrego dila, bo znam tylko dilów od MJ :<
P.S.
Można znaleźć, ja mam jeszcze ponad 50 na łące, a 3 dni temu zebrałem, już ususzone, prawie 3g.
Chciałbym zapytać, ile mniej wiecej grzybków mieści się w gramie?
Na jutro zamówiłem sobię 2g psilocyba mexicana. Będzie to mój pierwszy raz stąd też nie wiem czy gość nie wciska mi wałka. Za 2g wezmie ode mnie 60zł (chyba dużo?) i mówi, że po tej dawce będę już miał zajebistego tripa, tymczasem przeliczając na kalkulatorze wyskoczyło mi że musiałbym zjeść koło 20-30 gram. Proszę, powiedźcie mi co tu jest nie tak?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.