Jest to zależne od rodzaju substancji? Niektóre maję lepsze predyspozycje od innych? Ktokolwiek z was doświadczył tego?
2C-I także miało pierwiastek synestezji, ale tam dźwięk miał w sobie wiele kolorów i wiele wzorów. Rodzinka 2C ma do tego największe predyspozycje, sądzę.
Edit: A, sorry, "po czym najłatwiej..." Zapomniałem się. Czy najłatwiej, to Ci nie powiem, bo wielu nie próbowałem. Słuchaj panów wyżej. :-)
Tryptaminy, lizergamidy. Po 25D-NBOMe chyba też może wystąpić; 2C-E też powinno dać radę.
x = x
x = x
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.