Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Kłamałem z tym u góry :)
Quake III Arena
Wiedźmin (ale jedynka)
Dobre są też wyścigi z dobrymi efektami, jakiś Need for Speed ale trzeba mieć umiejętność jazdy wtedy gra się zajebiście
W to gram na fazie
zombisztajn pisze: Dobre są też wyścigi z dobrymi efektami, jakiś Need for Speed ale trzeba mieć umiejętność jazdy wtedy gra się zajebiście
Online ludzie! Online! Serious Sam w co-op?:D
Kłamałem z tym u góry :)
w symulatory nie ma co grac na klawce czy padzie. Nie trawie tych gt i innych. Ja musze mieć NFSa, Gallardo stuninowane ze robi 100km/h w 1,14 i 200km/h w 2,26s w dragu. :D Miałem takie gallardo w Most Wanted. Do dwusetki w nieco ponad 2s to je to :D
Postale sa tez dobre. Black & White. Ogolnie do dexa polecam sandboxy, jak z reszta do kazdego cpania. Przyjazny sie minecraft wydaje ale poczebuje kogos zeby mi na zywo poogarniał, żebym wiedzial co i jak.
Zajebiste są nowe platformówki ale w oldschoolowym stylu jak VVVVVV:
http://www.youtube.com/watch?v=sf06P-_1lkU
An untitled story:
http://www.youtube.com/watch?v=NT7DRZKaQTg
Obydwie przeszedłem przeeeeeeewciągające, część z nich przeszedłem na dexie paleniu i winie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.