Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Połóż sobie dłoń na brzuchu, złap bucha i postaraj się wciągnąć go tak, żeby trafił do płuc (żeby one się zrobiły większe, a brzuch mniejszy). Potem oczywiście trochę powietrza. Dobra metoda, żeby się nauczyć, po jakimś czasie będziesz już tak odruchowo robić.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 13 / 0
Sipaszi pisze:
nie rozumiem, jak nie wcigac do zoladka? jak sie "kontroluje"?
Wydaje mi się, wystarczy nie wykonywać "połknięć".
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
Ja odruch wymiotny mam za kazdym razem jak powiedzmy pale skreta, jestem juz dobrze zajebany i nie moge wtedy wziac porzadnego bucha (takiego jak np. na poczatku jointa) bo mnie cofa. Mam tak rowniez wtedy kiedy palac jestem zestresowany, np. pale w pospiechu zeby mnie ktos nie przylapal, to moim zdaniem wplywa na to najbardziej. Wiecej entuzjazmu i spokoju i ten odruch wymiotny znika jak reka odjal - sprawdzone info.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.