Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Połóż sobie dłoń na brzuchu, złap bucha i postaraj się wciągnąć go tak, żeby trafił do płuc (żeby one się zrobiły większe, a brzuch mniejszy). Potem oczywiście trochę powietrza. Dobra metoda, żeby się nauczyć, po jakimś czasie będziesz już tak odruchowo robić.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 13 / 0
Sipaszi pisze:
nie rozumiem, jak nie wcigac do zoladka? jak sie "kontroluje"?
Wydaje mi się, wystarczy nie wykonywać "połknięć".
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
Ja odruch wymiotny mam za kazdym razem jak powiedzmy pale skreta, jestem juz dobrze zajebany i nie moge wtedy wziac porzadnego bucha (takiego jak np. na poczatku jointa) bo mnie cofa. Mam tak rowniez wtedy kiedy palac jestem zestresowany, np. pale w pospiechu zeby mnie ktos nie przylapal, to moim zdaniem wplywa na to najbardziej. Wiecej entuzjazmu i spokoju i ten odruch wymiotny znika jak reka odjal - sprawdzone info.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.