4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 106 / 1 / 0
Gdy włożę tabsy neoafrinu do ciepłej wody to schodzi ta biała powłoka, ale zostaje jeszcze ta żółta.Jak się mam jej pozbyć.Wie ktoś?Z góry dziękuje za odp.
Uwaga! Użytkownik w676759838 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Nie trzeba sie jej pozbywac, pokrusz to razem z tym zoltym gownem, zalej woda (to sie nie rozpuszcza w wodzie) i przelej poprostu roztwor ze szklanki.1 do szklanki.2 i te zolte gowno zostaje na szklance nr1.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 574 / 3 / 0
A nie lepiej przepuścić przez filtr ze strzykawki? 10s dłużej a substrat bardziej doczyszczony.
@Prawie martwy: Dostrzegłem gorszy zjazd i mniej euforyczną CZAPĘ.
Ostatnio zmieniony 01 września 2011 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 2 / 0
mozna mixowac kota z Tramalem? tramal podnosi serotonine i noradrenaline, nie bedzie za mocno stymulowalo i padalo na pikawe?
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Nie można tego łączyć.
  • 2334 / 9 / 0
Teoretycznie nie. W praktyce nie jest to chyba bardzo niebezpieczne. W każdym razie waliłem to w jednej pompie i żyje. Znam też ludzi, którzy się trochę dłużej używali tego miksu i też nic im nie jest.
No, ale nie ten... nie zachęcam.
Ostatnio zmieniony 03 września 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2013 / 84 / 0
ciezka bomba pisze:
A nie lepiej przepuścić przez filtr ze strzykawki?
Pewnie ze lepiej ale mi chodzilo tylko o te zolte gowno. Zawsze filtruje r-r z pseudo.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3449 / 124 / 8
blablab pisze:
Znam też ludzi, którzy się trochę dłużej używali tego miksu i też nic im nie jest.
Też znam. W ogóle znam bardzo różnych ludzi, niektórzy są dość dziwni. Nic z tego nie wynika, jeśli w teorii miks może być niebezpieczny to nie należy go robić i tyle. Lepiej zmieszać z innym opioidem, niewielka różnica a bezpieczniej.
  • 1198 / 8 / 0
kiedys zmiksowalem kota z paczki i chyba 200mg Tramalu i nie bylo ciekawie. Za bardzo siadalo na krazenie.
  • 1098 / 6 / 0
Czytam sobie watki i juz kilka razy natknalem sie na przepisy w ktorych 400mg kmno4 rozpuszczacie w 5ml wody.. Z tego co ostatnio sie dowiedzialem to potrzeba minimum 7.5ml, zeby 400mg kmno4 rozpuscic, a rozpuszczalnosc sie jeszcze zmniejsza przy niskiej temperaturze.

Ja pake kota zawsze w 12-15ml robie i polowe z tego laduje i.v.. Chcialem sobie dojebac cala pake naraz, ale 15ml na jeden strzal to w chuj za duzo.
Nawet w 10ml mam trudnosci z rozpuszczeniem tego kmno4, musi z 20 minut przynajmniej postac i do tego mieszanie/rozgniatanie kawalkow kmno4
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.