Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 983 / 16 / 0
Prawie ak przy antkach.
Może być zwykły spirytus zamiast IPA ale wtedy trochę innego syfu się rozpuści, do wciągania będzie ok.
Rozpierdalasz tabletki, zalewasz alkoholem, moczysz je ~30min, przelewasz przez filtr do kawy (chusteczki wciągną za dużo).
Syf z filtra jeszcze kilka razy płuczesz czystym alkoholem.
Płyn odparowujesz na łaźni wodnej.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2011 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 196 / 0
Co dokładnie dzieje się z układem krążenia?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 641 / 16 / 0
Też jestem ciekaw właśnie, ja po etylofenidacie miałem problemy z układem krążenia m.in, opisz dokładnie objawy.
  • 1472 / 196 / 0
A co miałeś po etylofenidacie? Związki zbliżone (choć EPH to taka wypizdówka w porównaniu z MPH), więc skutki uboczne też mogą być podobne.
"Problemy z układem krążenia" nic nie mówią.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 578 / 14 / 0
Dzieje się to samo co po fenyloetyloaminach czyli zimne spocone ręce i stopy (co wiadomo czego jest objawem), wyraźnie przyspieszone tętno i ciśnienie.
Chociaż dla przeciętnego ćpuna to w zasadzie nic takiego.
  • 1472 / 196 / 0
Ja to mam od zawsze zimne ręce i stopy, więc nic mi to nie mówi. Ciekawy byłem po prostu, czy coś innego konkretnie się dzieje i czy są jakieś fizyczne skutki nieodwracalne przez to krążenie.
  • 641 / 16 / 0
Jak kolega wyżej, mam podobnie i bez dragów, myślałem że metylofenidat robi takie spustoszenie jak etylofenidat :)
  • 10 / / 0
Medikinet 20mg, zdecydowanie, crush->sniff->party, albo doustnie i da się bezproblemowo przesiedzieć kilka godzin nad książkami. W Holandii można dostać reckę od rodzinnego ;)
  • 25 / 1 / 0
Dobra posiadam jakies 60 tabletek metylofenidatu w formie tabletek concerta 36mg niestety o przedluzonym uwalnianiu, jest jakas prosta opcja na to zeby otrzymać proszek do aplikacji donosowej bo jak sie te tabletki zngniecie to praktycznie nie ma opcji zeby to walnac w klame, proch jest za gesty i lekko klejacy. Prosze o w miare szybka odpowiedz.
Drugs are good, they let you do things that you know you not should.
  • 983 / 16 / 0
Izopropylem.
Spytaj googla.
Zablokowany
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.