Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze 1,5h (po 25 mg 4-AcO-DMT) to wizaule. Później coś mi odbiło i dorzuciłem 15 mg 4-HO-MET.
Wizuale kompletnie zeszły ale za to włączyła się silna psychodela. Całkowicie zmienił się mój sposób myślenia - użycie wyrazów i formułowanie zdań było dla mnie całkowitą abstrakcją. Do opisu rzeczywistości używałem amplitudy i częstotliwości dzwięków przelatujących przez moją stryptaminowaną łepetynę :-). Faza była ogólnie bardzo nietypowa.
Cały problem znajdował się w moim myśleniu świadomym, podświadomości, odruchach nerwowych i stłamszonej emocjonalności. Po solidnej dawce 5-MeO-DIPT ze wzmacniaczami wyszły wszystkie zgrzyty wewnętrzne, co spowodowało swoistego bad tripa, który pomógł mi to wszystko zrozumieć i poukładać jak trzeba.
jeżeli byłem nastawiony na puste acid-trance tripy po 2C-E bez sensu to tak było, jeżeli czegoś szukałem, czułem ze potrzebuję wewnętrznego ukojenia to w tym kierunku robiłem podróz,
a wczoraj doświadczyłem wlasnie z 4aco kontaktu ze stwórcą, bardzoo wiele mi zostalo wytlumaczone i przekazane, jak plan dzialania od szefa :) i to "oko świata" wyjaśniło mi że są ludzie skrzywdzeni przez system życia człowieka, od dziecka wiekszość ludzi żyje bez sensu i nie czują po huj tu są, oświeciło mnie że takiemu choćby walił w głowe to i tak nie doświadczy duchowego stanu, przekazu
Takie są trwałe skutki tamtego tripa, a poza nimi jest jeszcze to że moje życie przestało być pasmem porażek i zmieniło się w ciąg sukcesów... :)) wiem co mam robić i jak to robić ;p
może 4-AcO-DIPT w dużej dawce?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.