Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze 1,5h (po 25 mg 4-AcO-DMT) to wizaule. Później coś mi odbiło i dorzuciłem 15 mg 4-HO-MET.
Wizuale kompletnie zeszły ale za to włączyła się silna psychodela. Całkowicie zmienił się mój sposób myślenia - użycie wyrazów i formułowanie zdań było dla mnie całkowitą abstrakcją. Do opisu rzeczywistości używałem amplitudy i częstotliwości dzwięków przelatujących przez moją stryptaminowaną łepetynę :-). Faza była ogólnie bardzo nietypowa.
Cały problem znajdował się w moim myśleniu świadomym, podświadomości, odruchach nerwowych i stłamszonej emocjonalności. Po solidnej dawce 5-MeO-DIPT ze wzmacniaczami wyszły wszystkie zgrzyty wewnętrzne, co spowodowało swoistego bad tripa, który pomógł mi to wszystko zrozumieć i poukładać jak trzeba.
jeżeli byłem nastawiony na puste acid-trance tripy po 2C-E bez sensu to tak było, jeżeli czegoś szukałem, czułem ze potrzebuję wewnętrznego ukojenia to w tym kierunku robiłem podróz,
a wczoraj doświadczyłem wlasnie z 4aco kontaktu ze stwórcą, bardzoo wiele mi zostalo wytlumaczone i przekazane, jak plan dzialania od szefa :) i to "oko świata" wyjaśniło mi że są ludzie skrzywdzeni przez system życia człowieka, od dziecka wiekszość ludzi żyje bez sensu i nie czują po huj tu są, oświeciło mnie że takiemu choćby walił w głowe to i tak nie doświadczy duchowego stanu, przekazu
Takie są trwałe skutki tamtego tripa, a poza nimi jest jeszcze to że moje życie przestało być pasmem porażek i zmieniło się w ciąg sukcesów... :)) wiem co mam robić i jak to robić ;p
może 4-AcO-DIPT w dużej dawce?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina