Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Siemanko zauwazylem u sibie cos dziwnego, jak pale z bonga i nieopatrznie wezme zbyt duzego bucha to on wlatuje we mnie, zaczynam sie krztusic, musze sobie "beknac" i mnie nakurwia zolądek. Wtedy musze spasowac bo nawet palenie fajek by sie wtedy zakonczylo bełtem. Z jointem tez tak mam czasem jak duzo palimy. Jak sie tego pozbyc?
  • 3955 / 147 / 0
brac mniejsze buchy i nie polykac dymu. ;)
  • 528 / 4 / 0
Dokladnie, nie polykaj dymu do zoladka, nauczysz sie :)
  • 5299 / 104 / 0
Trzymać płomień smażywszy cuban,spalony gaz lubi wkurwiać palacza. Dwa: brać mniejsze buchy jak to kolega pisał wyżej i dociągać powietrze. Nie samym dymem trawy żyje człowiek %-D No i woda/napój jakiś dobrze mieć na smyczy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 5776 / 1184 / 43
Trening czyni mistrza .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 199 / 4 / 0
nie rozumiem, jak nie wcigac do zoladka? jak sie "kontroluje"?
  • 36 / / 0
No normalnie. Jakbyś palił papierosa. Bierzesz sam wdech do płuc. Jak za dużo dla ciebie to weź na 2-3 mniejsze buchy....
  • 24 / / 0
Paliłeś kiedyś sziszę? Ja ciągnę dym mniej więcej tak samo, przez to trafia od razu do płuc + dopycham powietrzem. Albo pociągnij sredni buszek do ust, i zaciągnij się.
  • 1519 / 20 / 0
A robisz ze zwykłej rzeczy wielkie halo. Mi też sie czasem zdarza takie coś, nawet często czasem.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 232 / 8 / 0
Sipaszi pisze:
nie rozumiem, jak nie wcigac do zoladka? jak sie "kontroluje"?
nie zaciągaj się przez przeponę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.