A mój sposób był taki ,załatwiłem sobie pudełko leku który chciałem dostać ..poszedłem z nim do lekarza i powiedział że kiedyś brałem ...ale przestałem i chciał bym wrócić do leczenia ..oczywiście oświadczając że masa innych leków mi nie pomogła
Jak załatwiles sobie pudełko leku ?
@quiru18
Tak jak mówiłem, "kontynuacja leczenia" tylko bez przynoszenia pudełek (przecież nie odeśle jej do chaty po karton...), podałem dwa "warianty":
1) prosto z mostu "Mobemid 150mg biorę i się skończył, a nie ma mojego lekarza, 4 pudła pisz chuju zanim się wkurwię, a tego nie chcesz, bo Xanax też mi się skończył"
2) Skutki uboczne - likwidujesz SSRI, ale moklobemid możesz zobaczyć kiedyśtam, więc lepsza jest metoda nr 1.
Na kontynuacje leczenia nie zawsze się da.
Ja chcem dostac minseryne albo clomipranine i moja metedo bedzie taka zaniose mu pelno pudelek lekow ssri snri ssre abilify
Nie no co ty... za dużo atramentu wychodzi, nie opłaca się, stawiam na grzebanie w szpitalnych śmietnikach.
U mnie jest taki szpital (brudna rudera)i tam do leczenia nawet psa nikt nie chce dać ,i tam pacjent wchodzi do lekarza ...ten wypisuje reckę i karze spadać bo radia spokojnie nie może posłuchać
Moklobemid ma czas półtrwania 2h ..ale posiada też ukryty czas rozpadu 36h ...usuwany z organizmu jest praktycznie w ciągu 2 dni..ale za nim Mao wróci do normy to koleje 2-3 dni wymaga
Na ulotkach piszę się tak ze względu bezpieczeństwa ,albo żeby nikt im nie wytoczył procesu w razie komplikacji ..dziadka z uszkodzoną wątrobą która usunie lek 10 razy wolniej
Speed,mefedron działają w pewnym sensie poprzez Mao ,ale wraca do normy natychmiast po skończeniu fazy
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.