A mój sposób był taki ,załatwiłem sobie pudełko leku który chciałem dostać ..poszedłem z nim do lekarza i powiedział że kiedyś brałem ...ale przestałem i chciał bym wrócić do leczenia ..oczywiście oświadczając że masa innych leków mi nie pomogła
Jak załatwiles sobie pudełko leku ?
@quiru18
Tak jak mówiłem, "kontynuacja leczenia" tylko bez przynoszenia pudełek (przecież nie odeśle jej do chaty po karton...), podałem dwa "warianty":
1) prosto z mostu "Mobemid 150mg biorę i się skończył, a nie ma mojego lekarza, 4 pudła pisz chuju zanim się wkurwię, a tego nie chcesz, bo Xanax też mi się skończył"
2) Skutki uboczne - likwidujesz SSRI, ale moklobemid możesz zobaczyć kiedyśtam, więc lepsza jest metoda nr 1.
Na kontynuacje leczenia nie zawsze się da.
Ja chcem dostac minseryne albo clomipranine i moja metedo bedzie taka zaniose mu pelno pudelek lekow ssri snri ssre abilify
Nie no co ty... za dużo atramentu wychodzi, nie opłaca się, stawiam na grzebanie w szpitalnych śmietnikach.
U mnie jest taki szpital (brudna rudera)i tam do leczenia nawet psa nikt nie chce dać ,i tam pacjent wchodzi do lekarza ...ten wypisuje reckę i karze spadać bo radia spokojnie nie może posłuchać
Moklobemid ma czas półtrwania 2h ..ale posiada też ukryty czas rozpadu 36h ...usuwany z organizmu jest praktycznie w ciągu 2 dni..ale za nim Mao wróci do normy to koleje 2-3 dni wymaga
Na ulotkach piszę się tak ze względu bezpieczeństwa ,albo żeby nikt im nie wytoczył procesu w razie komplikacji ..dziadka z uszkodzoną wątrobą która usunie lek 10 razy wolniej
Speed,mefedron działają w pewnym sensie poprzez Mao ,ale wraca do normy natychmiast po skończeniu fazy
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.