4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zgadza sie we Wrocławiu kryształ 70 zł jakość idealna ,po za Wrocławiem można dostać proszek cena identyczna jakość porównywalna .
Boże spraw żeby mi się chciało ,tak jak mi się nie chce
  • 1 / / 0
Na Śląsku jest za to tego pełno i wszędzie... eh wszyscy na tym lecą
  • 11 / / 0
U mnie w okolicach Wrocławia, widziałem,że goście kupowali to, twierdząc,że mają koks. Pozniej doszły mnie słuchy,że chodzi 300mg po 30zł. Znajomy spytał jednego 'grubego' człowieka, czy nie były w stanie nam ze 3g załatwić, on odpowiedział,że 3 to nam może załatwić ale kilo..bo sie na bawi w małe ilości bla bla. Więc u mnie to ciekawie nie wyglada, jest post mefedronowy...
  • 110 / 1 / 0
Ej 90 zł za 100% mefedron z czech to dobra cena ? bo moge miec troche tego i bym sobie pogonił bo wiem ,że na czyściocha jest popyt :D
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 40 / 0
drogo w chuj
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
czytam ,że chodzi do 100pln to 90 za 100% czysty nie merdany z jakims szitem to dobra opcja
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Ceny w hurcie było omawiane 5g 300zł(60zł/g)[1]. Ty zapewne kupujesz jeszcze więcej niż 5g. Jeśli do 90PLN/g doliczysz swoją prowizję ok.15-20g to przekroczysz cenę 100PLN/g. Widzisz, aby ktoś kupował za taką cenę?

Przypisy
  1. http://talk.hyperreal.info/dost-pno-cen ... ml#p926189
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 40 / 0
czysty kupisz za 60-70 zł/gram w detalu. Większa ilość zdecydowanie taniej
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nie zrozumieliśmy się Panowie :) Ja będe miał po cenie hm już licze 25pln za g spory zapas i chętnie bym się podzielil :)
Dlatego pytam czy za laboratoryjne 1g powiedzmy 80-90 to dobra cena :)
  • 2814 / 14 / 0
W takim razie...Nie potrafisz przeczytać tematu?

Użytkownicy, może zakaz pytania czy cena jest ok? Jest dość informacji w temacie...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.