Popatrzcie przynajmniej na mojego posta :)
Co do tych sznurków, to hyba mozna tak pokierować roslinka aby szła równo i prosto do dziurki czyz nie?
Na zdjeciach haszysz.com wyglada to przerazajaco, ale mam kumpla ktory robil ScrOG'a pierwszy raz w ogóle calej farmerskiej przygody i powiedzial ze to jest banał, trzeba tylko poswiecic troche czasu i sznurka :D
btw. polecam szunrek do miesa:D jest masterski :D
Liscie sie nie "odrodza" bo nie beda i tak mialy swiatla.
To co obetniesz zawsze mozna zachowac zeby porownac wczesniaki z dojrzalymi ;)
btw. lepsze oczka 5x5, 4x4, 3x3?
jesli ten szczyciunio jest ok dosc daleko od siatki, to zanim on do niej dojdzie to troche sie zejdzie..
Pan_Jah_from_Brazylija pisze: jezeli nie mają światła to prawdopodobnie się wyciągną w góre, ale moge sie mylic..
jesli ten szczyciunio jest ok dosc daleko od siatki, to zanim on do niej dojdzie to troche sie zejdzie..
wszystko jasne, dzieki shakir i wszystkim innym ktorzy odpowiedzieli na mojego posta
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.