4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 123 / 8
drugsenthusiast pisze:
Mój rekord w ciągu to 16g na dwóch.
:nuts:
Trzęsą ci się już ręce?
  • 1558 / 18 / 0
Podpadały hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 174 / / 0
cotologin2 pisze:
probowaliscie ten mef podwojnie modyfikowany?
dziala to?
rozwiń
pierwsze słyszę
  • 3206 / 176 / 0
O boże jak śmiecham %-D Podwójnie modyfikowany :D

Poczwórnie do potęgi. Łykajcie śmiało.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Nazwa jak chuj %-D Ale pod nią można ukryć wszystko co legalne, nawet świńską kupę
  • 1558 / 18 / 0
Co sądzicie 0,5g przeźroczysto białego kryształu po sytym spaghetti? Nie chcę mi się do nosa walić takiej ilości, rozdzielać też nie, a boje się że dłuugo się będzie ładować i falowo-co osłabi cały całokształt ;p

ps podwójnie modyfikowany to Ty masz mózg.

dla niedofiarkuf
[ external image ]
trochę mi się w portfelu pogniótł;p
ps2 dobra pierdole to, idę zjeść
ps3 to jest gram ważony.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 4 razy.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 984 / 5 / 0
nakurwiaj po nosie.

i nie chwal się tak skurwielu %-D
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 416 / 18 / 0
a mnie nasuwa się takie pytanie:

Gdzie mefedron jest NA PEWNO legalny ?(bardziej chodzi mi o kraje europy wschodniej, tudzież Azję mniejszą)

nie chce mi się wierzyć, że cały świat go zbanował ;)
  • 140 / 4 / 0
cotologin2 pisze:
probowaliscie ten mef podwojnie modyfikowany?
dziala to?
Kto ci tego newsa sprzedał? Heh ta modyfikacja polega na rozrobieniu z kwaskiem cytrynowym? Mocny wjazd w takim razie. Ja nie próbowałem w każdym bądź razie.
Czeslaw pisze:
drugsenthusiast pisze:
Mój rekord w ciągu to 16g na dwóch.
:nuts:
Trzęsą ci się już ręce?
Nie trzęsą się, ale wystąpiły inne mało przyjemne objawy. Jak się bawić to się bawić.
  • 2428 / 90 / 0
Ten podwójnie modyfikowany mefedron to chuj wie co tak właściwie , jeden ze sklepów sprzedaje to jako legalny 4-MEC
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.