Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Zaproponowano mi tabsy o nieznanej mi nazwie Kolumbiano/Kolumbiana. Nazwę poznałem w przekazie ustnym, teraz chcę zweryfikować. Po rozdrobnieniu tabsa - biały proszek. Co to jest?
Uwaga! Użytkownik hiperpoprawny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
Na 99% to nie jest marihuana ani inne przetwory konopne. "Biały proszek" - teraz kolego zastanów się ile narkotyczków może przybrać taką postać. W kwestii weryfikacji wiemy tyle samo co ty, popytaj się proponującego o działanie etc.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Skoro kolumbiano to pewnie na koksie.
High, how are you?
  • 5883 / 1216 / 43
Najlepiej daj fote , może kolombiano to rodzaj nazwy slangowej , występującej w twoich okolicach , a może chwyt reklamowy dillerów
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1530 / 9 / 0
chusajn pisze:
Skoro kolumbiano to pewnie na koksie.
Właśnie to pewnie ma sugerować ta nazwa. Pewnie zwykła nazwa dropsa, albo jak przedmówca wspomniał chwyt reklamowy.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 2 / / 0
Efekty... Z tego co zauważyłem - euforia, rozszerzenie źrenic, prawdopodobnie pobudzenie seksualne, w pewnym stopniu wyealienowanie. Podanie drogą doustną. Łatwo się kruszy, brak napisów. Podobno wchodzi jakieś 30 minut, odwadnia.

Rozumiem, że prawdopodobieństwo, że to koks jest duże. Jeśli tak jest, jaka będzie różnica w efektywności podania między wciąganiem przez nos a łykaniem?
Uwaga! Użytkownik hiperpoprawny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Kolumbiano to feta + jakies rc( nie wiem dokladnie jakie), zmiksowane ta by dawało efekty podobne do koksu
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2011 przez Kocyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 992 / 25 / 0
to nie koks. Stawiam że jest z 2c-x. Chyba że powiesz że na 100% wchodzi w 30 min. To wtedy feta + rc albo sama feta.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2011 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3127 / 27 / 0
Jakby ktoś nie wyłapał, to żartowałem z tym koksem :D

Najpewniej feta + jakiś dodatek.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.