Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, jak byłem w Holandii, przez 2 miechy to paliłem sobie od czasu do czasu. W Polandii, wg mnie gówno jest. Za małolata, więc jak miałem 17 lat, teraz 22, to sporadycznie tabletki, czasy mitsubishi, romby, x - files. Fetę z 2 razy, dziwnie jakoś to przyjmuje mój organizm, w ogóle mi się nie podoba. Raz koks z Anglii, spoko, ale za dużo alko do tego waliłem.
Mam pytanie, co wziąć najlepiej na poczatek, żeby mieć jakieś kolorowe jazdy przy fajnej muzyce. Mam 177 cm i waże ok 77kg, jestem wysportowany oraz prowadzę zdrowy tryb życia. Żadnych fastfoodów i b. mało słodyczy. Aha i coś taniego, może cos co w aptece można kupić?. Czekam na propozycję, pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Mmmariush nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Na jesień będą grzybki - darmowe i zdrowe, przynajmniej zdrowsze od apteki czy rc.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 19 / / 0
Nie wiem czy takie zdrowsze od np 4-podstawionych syntetycznych tryptamin
  • 363 / 2 / 0
>kolorowe jazdy

[ external image ]

?

%-D

jesli do sluchania muzyki/rekreacji to z wlasnego doswiadczenia polecalbym 25D-NBOMe, w aptece mozesz sobie witamine C kupic :P
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Pozdrawiam pojebana pania psycholog ;-)
Polecam benzosy
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 883 / 10 / 0
Zdecydowanie 4-AcO-DMT lub 25D-NBOMe. To są moi faworyci obecnie z RC. Oczywiście grzyby i kwasy to też dobra akcja, choć z tym ostatnim dobrze mieć dobre dojścia, które ci powiedzą co w kartonie siedzi.
Zdecydowanie nie benzo. Polecam zostać przy zielsku, bo chyba jeszcze nie poznałeś go do końca. Inną dobrą opcją jest odstawić dragi i zająć się jakimś hobby, zwłaszcza uprawianiem sportu. Wysiłek fizyczny, wiesz jaka faza jest po tym? :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 3 / / 0
Heh ze sportem nie mam problemów ; ) . Trenuję krav magę, siłownia, biegam systematycznie / basen ; ) . Po prostu chciałbym przeżyć coś fajnego, odrealnionego. Dzięki za posty, ale za bardzo ich nie rozumiem ich ;P. Może mi ktoś dać jakieś info o :

25D-NBOMe oraz 4-AcO-DMT i co to benzo : >

Pozdrawiam ; )
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2011 przez Mmmariush, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Mmmariush nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Użyj forumowej wyszukiwarki.
High, how are you?
  • 1456 / 19 / 0
Ale zanim weźmiesz coś z takich psychodelików to przeczytaj chociaż trochę tematów i informacji na temat danej substancji, szczególnie o dawkowaniu, bodyloadzie, itd, żebyś się potem nie zdziwił.
I pamiętaj - kluczem do psychodelicznego świata jest dobry s&s i ogólnie odpowiednie nastawienie, nawet to jest ważniejsze od samej substancji.

BTW. Krava to zajebisty motyw, też się kiedyś w to wkręciłem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
Chcesz przezyc faze zycia; przyjeb w kanal speedballa. Tansza opcja to znalezc pare maczkow lekarskich rosnacych sobie gdzies w polach i przygrzac opium w kanal. Jak go zrobic znajdziesz gdzies na tym forum. Wtedy dopiero zaczniesz przygode zycia. :diabolic:
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...