Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ważysz 150 kg?! Grubo.. można tyle zjeść?! o.O
Dobrze że ja nie mam na razie z tolerką problemów
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
A jak chodzi o moją wagę to jest wina metabolizmu i braku ruchu, bo jem tylko 2 razy dziennie od prawie dwóch lat, do tego nie jakoś dużo, a mam kumpla co wpierdala 5x (dosłownie) tyle co ja i może z 55kg waży, a w jeden dzień pochłonie 2 kebaby, hotdoga, do tego obiad w domu, kolacja i 3 kanapki jeszcze do szkoły, lool
Choć do mnie nikt nie podskoczy, imho jestem wysoki (ok. 185cm) no i wyglądam jak Ci ze stadionów, koksy, hehehe.
Crytek pisze:Więc jak wytłumaczysz, że teraz 900mg, robi mnie jak kiedyś 1800mg, pomimo, że żadnych przerw nie robię? DXM to stosunkowo młoda substancja, jak chodzi o odurzanie się, poza tym, nie znalazły się w moich rękach żadne naukowe teksty, na ten temat.
Hmmm :rolleyes: Robitussin byl wprowadzony w Ameryce w latach 80 i zostal wyprowadzony z obrotu 2 lata pozniej.A ogolnie co do poczatkow DXM to nie mam pojecia :scared:
2 lata mam, ja i moja dziewczyna.
post1865315.html#p1865315
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.